Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garip koku.
P
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba;
Yeni sistem topladım garip bir koku geliyor. Sıcak hava ve biraz yanık kokusu gibi. Ekran kartından geldiğini düşünüyorum sizce sebebi nedir? Boştayken 45 dereceydi. Surada Etiket kalmış bu koku yapar mı?


Parçaların hepsi yeni ilk defa kullanıyorum pcyi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 1 Ağustos 2020; 0:52:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yüzbaşı

Bütün parçaların ısısını kontrol etmelisiniz. Ayrıca yeni olan parçalar plastik kokusuna benzer koku yapar. Tahminimce sıkıntı yok.



T
4 yıl
Yarbay

Parçalar yeni olduğu için sıcaklığa verdikleri ilk tepki alt tarafı endişe edilecek bir durum yok boşta ki değerler normal



D
4 yıl
Binbaşı

Ekran kartının üzerinde folyo unutmuş olabilir misin?



F
4 yıl
Yüzbaşı

Hangi şehirdesin? Oda sıcaklığı, dış sıcaklık, kasa ve parçalar nedir? Bunların hepsinin önemi var :) Eğer bunlarla ilgili bir sıkıntı yoksa o zaman parçaların yeni oluşundan kaynaklanan ısınan plastik kokusudur.



O
4 yıl
Binbaşı

Yeni PC kokusudur hocam, plastik kokusu.



M
4 yıl
Yüzbaşı

Benim ekran kartımda da aynı koku var hocam endişelenecek birşey yok msi afterburner kurup sıcaklıkları takip edin ne olur ne olmaz.Boştayken 45 derece biraz fazla ama söyleyeyim.Benim sıcaklık 28 derece boştayken.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.