Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1432
Tıklama
0
Öne Çıkarma
24 saat dolmadan 6 Bin TL artan C3
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

biz araç alamayacağız anlaşılan.

< Resime gitmek için tıklayın >



M
4 yıl
Yarbay

gecen arabayı ilana koydum araca müşteri çıkıyor alacağım araç fiyat artırmış neden cebimden fazla çıksın bende fiyatı artırmak zorunda kalıyorum müşteri cıkıyor alacağım arac artıyor kaldı ki fiyatlamayı iki site ortalaması ile yapıyorum şu an satmaktan vaz geçtim temizinden bineceğim
faizlerden vaz gecildi büyük ihtimal ötv indirimi gelebilir gelmezse de yeni araba alacaklar daha pahalıya araba alacaklar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Binbaşı

Ucuz kredi biteseye kadar fiyatlar zıplar, yakında kredi biterse düze inerler, şu an keriz silkeleme operasyonu var, dövizde kalın!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

1 sene veriyorum 1 sene sonra 1.secenek artik türkiyedeki markalar gider yeni araç gelmez 20 yasindaki arabalar 50 60 bin olur 2.secenek firmalar gitmezlerse fiyatlari yükseltmemek adina çine gönderdikleri veya afrikaya giden araçlar gibi araçtan kisarak ayni fiyattan satarlar. 3. Secenek fiyatlarin düsecegini hiç sanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.