Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
473
Tıklama
0
Öne Çıkarma
mine ve herb olayı
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bu 2 guzide para kırma mesleğinin birlikte çalışması için bi macrodan falan bahsediliyordu zamanında.Arama yapıp bişeyler buldum ama çalışmadı.Tam olarak hatırlayan yada bilen biri varsa hayrına bi yazsın yeni bir para makinesi icat edicemde ^^



R
17 yıl
Yarbay

Valla şu sıralar bence herb eskisi kadar doğru seçenek olmaz.
Neden; Bs ile gelen craft itemler için çoğu kişi alchemy/herbden birini bozup bs oldu ve olmaya devam ediyorlar.
Ve Ahta copper bardan tut Thorium bara kadar hepsi çatır çatır satıyor. Fakat herblere ilgi eskisi kadar değil.
Mining çok iyi olur onun yanında yeni moda JW kasabilirsin. Düşük lvllerde JW ile yapılan mavi itemler çok rağbet görüyor ve en çok satanların arasında^^
Benden söylemesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yahu bızımde bıldıgımız var heralde o yuzden bu baslıgı actım.gidipte 3 senelik serverde bu saatten sonra mine herb satacam para yapıcam derdinde değilim.yeni bir server da zewk ıcın bir char acıyordum o yuzden sorum.varsa bu 2 arama olayını bırden nasıl calıstıgını bılen yazsın bi zahmet. yinede saol sınıryok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

Para ıcın skınn+mınıng kasmanı onerırım.Skınnıng fena kolay kasılıo ılerde thıck leather ıle cok para kazanabılırsın.mınıngı solememe luzum bıle yok :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

hakkaten para sız olmuyor hergeçen gün daha fazla para lazım gerçi elimde çok ii okumuş olduğum tarifler var ama .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
17 yıl
Yüzbaşı

arkadaslar elimde yeni 56 charim ve 22 g su var (harcadim iteme) ne secmeliyim item icin (blood elf paladinde enchant istemiyom)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Onbaşı

Xibus wowlycan@hotmail.com u ekle sana en onemlı bılgılerı vereyım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Teğmen

cevap verilmemiş herhalde sorduğun soruya :)
Nasıl yazıldığını bilmiyorum ama kabaca antık şu;
Bir makro yazıyorsun ve yöntuşlarına mining ve herb dedektörlerini bağlıyorsun. Oynarken yön tuşlarına bir bastığında herb diğer bir yöne bastığında mine dedektörünü aktif hale getiriyor -muş-

Level dergisinin ekinde okumuştum hiç denemedim,nasıl çalışır bilmiyorum ama bence çok efektif olmaz diye düşünüyorum zira otun yanında herb dedektörünü açsanız bile map de görünmesi 5-6 sn alıyor. Nerde kaldı yön tuşlarıyla zırt pırt değişip hepsini göstermesi!

belki çalışır ama bir denersin artık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

evet bu forum kadar hızlı konu dağıtan bi yer yok zaten Camu.Ama sağol yinede yardım etmeye çalıştığın için.O dediğin olayı bende okudumda oyle olmaması gerekir diye düşündüm.Yön tuşuna basacagıma kısayol atayıp oyle ''find .....'' yaparım.
Yani sanırım başka bir olayı var ama biz çözememiş.Bu arada onu kasma bunu kas falan diyen arkadaşlar oyunu betasından beri oynamaktayım herhangi bir tavsiyeye ihtiyacım yok teşekkürler ilginiz ama alakasız şeyler yazmayalımda varsa sorumun cevabı onu bulalım,daha fazla kirlilik yaratmayalım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.