Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
586
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HuaweiP30- One plus 7t
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, ortalama 4-5 bine kadar kamerası ortalamanin uzerinde iyi, stabil çalışan, ara sira oyun da oynanacak bir telefon arıyorum ve bu modellere kadar indirgeyebildim seçenekleri.
Samsung s10 litede bu giyat aralığında ama kamere p30 daha iyi deniliyor.
7t yurt disi cihazi p30 ise sıfır garantili bir cihaz.
7t nin malum yoldan kaydi nfc sisteminde bankacilik uygulamalarinda soruna sebep olurmu ?
Bilgi sahibi arkadaslarin bilgisine ihtiyac var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Binbaşı

Hocam bence bu kıyasta en mantıklısı tabikide OnePlus 7T olur. 7T'nin kamerası da iyi işlemciside iyi, her türlü iyi bir cihaz. Sadece bataryası düşündürücü. Ekranının amoled olma gibi bir avantajı var. Buda pil verimi sağlar ama düşük bir değere sahip pili. Pil performansı pek yeterli gelmeyebilir. Malum yollardan nasıl yaparsınız bilmiyorum ama böyle bir olanağınız varsa değerlendirin bence. NFC sistemlerinde herhangi bir problem oluşacağını düşünmüyorum. Bilmiyorum yine kesin konuşmayayım. Imei atmak en büyük sorun sadece diye biliyorum.

Onun dışında S10 Lite da çok iyi bir cihaz. O da tercih edilebilir. Ama siz kameraya öncelik verdiğiniz için biraz soru işareti yaratabilir tabi. Geri kalan alanlarda S10 Lite her türlü çok iyi bir cihaz. Sadece P30 ve 7T ye göre kamerası biraz geride kalabiliyor. Ama tabiki çokta kötü kameraya sahip bir cihaz değil. Internette incelediğimde şahane fotoğraflar çekebiliyor. Ben olsam bu kıyasta S10 Lite veya 7T yi tercih ederdim. Eğer yurtdışı cihaz getirmede problem yaşıyorsanız S10 Lite'ı seçmeniz daha mantıklı olur. Çünkü genel çerçevede değerlendirirsek SD 855 ve 7T deki SD 855+ , P30'daki kirin'e göre daha uzun ömürlü ve daha performanslı. S10 Lite'ın kamerasının üzeceğini düşünmüyorum. Yani bence 7T veya S10 Lite tercih edilmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkür ederim öncelikle bilgiler icin.
S10 lite ilk basta ihtimallerden biriydi lakin kamera kıyasında eledim.
One plus icin facebookda falan baya satan var kayıt isinide yapiyorlar ama sonrasi için ne gibi dezavantajlar olabilir onu henuz ogrenemedim isin açığı.
Garantili bir cihaz ile garantisiz bir cihaz arasında secim yapmaya calisiyoruz aslinda ilk bakista orada garanti agir basiyor.Lakin bende su an Lg G6 var garanti namina hiç bir fayda goremedigim icin garantisiz yasamaya alistim resmen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mate123 -- 4 Temmuz 2020; 20:15:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cem_23
C
4 yıl
Binbaşı

Bende sizin gibi düşünüyorum hocam. Şimdiye kadar aldığım cihazlarda bir problem yaşamadım. Yani garantinin faydasını çok görmedim. Garantili almasamda olur diye düşünüyorum. Ama eğer bir sorun yaşarsanız karşıda bir muhattap bulamıyorsunuz. Bir takım risk almış oluyoruz. Ki sorun yaşamayacağımızın garantisini de kimse sunmuyor bize. Fiyat olarak çok zorlamayacaksa OnePlus 7T 5999 ₺ 'den hepsiburada üzerinden türkiye garantili olarak satılıyor. Yada S10e var 4400 civarı oda olabilir. S10e nin de kamerası iyi. Her türlü çok iyi cihaz. Ama bataryası kesinlikle çok kötü. Bu alanda bir eksisi var. S10e de düşünülebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mate123
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

5bin lira uzerine cikmak istemiyorum isin acigi bu fiyatlar bile cok bence hocam. S10e pek dusunmuyorum p30 a yaklastik bi adim daha





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mate123 -- 5 Temmuz 2020; 13:11:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.