Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
444
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Joycon tuş algılamıyor
R
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar daha yeni yurtdışından alıp trye getirdiğim switchin iki joyconunda analoglara bastığımda algılamıyor. Joyconlarım bozuk mu çıktı yoksa herkesin mi öyle anlamadım? Bir de türkiyede garantisi geçerli mi ?



P
4 yıl
Yarbay

4000 sayip tabletten bozma switch alip cogu insanin bu fiyata tattigi joy con faciasini yasamak
zor gunler.switchlerin joy con larinda bir tasarim hatasi mevcut ve nintendo israrla bunu gormezden geliyor switch in analog lari dugmeleri bilincsiz kullanicilarin siddetine dayanikli degil cihazi yurt disindan aldigin icin cd media seni tanimaz en iyisi joy conlara biraz gres surup siddeti baskiyi azaltip oynamak.bakalim nereye kadar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
4 yıl
Yarbay

Eğer tam anlamıyla işlevsiz değilse öncelikle ayarlar kısmına gelip kontrollerini bir update et. Ardından kalibrasyon ayarlarını yap sorun hala devam ediyorsa geçmiş olsun demekten başka çare yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yarbay

Benim de güneydoğu yönüne ittirdim mi algılamıyor ve dokunmadığım halde karakter kendi hareket ediyor. Milyar dolarlık bir firmanın böyle bir hata yapması kabul edilebilir gibi değil. Son zamanlarda tamir yapıyorlar ama tabiki türkiyede yaş o iş. Son çıkan joyconlardan almak en mantıklısı. Konsolu alırken bu analoglar benim elimde kalır demiştim. Dikkatli kullandığım halde bu sorun ortaya çıktı.
Bunu xbox veya sony yaşatsa odunlara bağlayıp yakarlardı firmayı söz konusu nintendo olunca niyese ailenin en küçük şımarık çocuğu gibi görmezden geliniyor.
Ayarlardan kalibre edin update edip az biraz düzelme oluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 29 Temmuz 2020; 13:38:47 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.