Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1263
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NetSpeed > Milleni geçiş (NetSpeed ile işim bitti)
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen gün şurada açtığım konu https://forum.donanimhaber.com/netspeed-internet-hizimi-kasitli-olarak-dusuruyor--143934522

NetSpeed tarafından çözüme ulaştırılamayınca ve hala hızım gün içinde büyük değişkenlik gösterdiği için Milleni.com a geçmeye karar verdim ve işlemi başlattım 99 küsür TL ye 100Mbit pakete baş vurdum. Bağlantı sağlanınca durumu yazarım.

Neden NetSpeed den vaz geçtim onu da yazayım. Aradığımda bana sorun bölgenizde diyorlar. Süreç devam ediyor diyorlar. Ne kadar sürecek dediğimde ise bir cevap: bilemeyiz, süreç devam ediyor . Aynı şeyi tekrarlayıp duruyor.
Yani ben her ay fatura ödeyeceğim ve ne zaman çözüleceği belli olmayan bir sorun için.

NetSpeed resmen maldan çalıyorlar. Kafasına göre hız veriyor.



Y
4 yıl
Yüzbaşı

K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

1 ay sonra dönersin
Umarım olmaz öyle birşey. Olursa da aynı firmaya dönmem. Arayışa devam. İşini kim hakkı ile yapıyorsa o kazanır uzun vadede.



J
4 yıl
Yüzbaşı

Alternatif firmalar arasında nedense bir şey yapmaya çalışan Turknet gibi geliyor onunda durumu ortada Millenicom desen arkasında SOCAR var ama pek fazla yatırım yapma isteği yok. Netspeed 75Mbps hız kullananların hızları çok dalgalanınca altından kalkamayacağını anlayıp en fazla 35Mbps'lik paket satmaya başladı. Sizin konuya bakarsak 35'in de altından kalkamıyor Millenicom büyük ihtimal sorunsuz verir diye düşünüyorum çünkü hat değerleriniz güzel duruyor. Alternatif operatörlerin klasik yalanıdır bölgenizde sorun var.



K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Millenicom 2 haftada internetimi bağlayamadı bir türlü . Bende başvurumu iptal ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 yıl
Yüzbaşı

Millenicom kullanmaya 3 ay önce başladım. Bu süreçte hiç memnuniyetsizliğim olmadı. Hattım 64 mbps destekliyor gözüküyor ama ben 70 mbps alıyorum genelde. Kopma, hızda düşüklük de yaşamadım hiç. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum ama şöyle bir durum da var ki bu internet işleri şansa çok bakıyor. Umarım bölgenizde millenicom güzel hizmet veriyordur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

1 ay sonra dönersin
1 ayda sürmemiş



N
4 yıl
Yarbay

Neden uzun sürmüş?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kuafortr
A
4 yıl
Çavuş

Al birini vur ötekine hepsi aynı. Türknet' le YAPA' dan VAE' ye geçiş talebi reddedilene kadar bir sorunum yoktu. Millenicom' a geçtim 1 ay oldu bir sorun yaşamadım, ama dslam kilidi yüzünden 80 mbps sabitlenmiş hız var. Onuda bir türlü çözemedik. Şimdilik bu şekilde kullanıyorum. Şimdi Gibirnet çıkmış, bakalım yorumlara onuda deneriz olmadı :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.