Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
709
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Horoz Lojistik / Teknosa / Mediamarkt Rezaleti
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

18 Mayıs tarihinde teknosa internet sitesi üzerinden çamaşır makinesi siparişi verdim, aynı gün horoz lojistik firmasına teslim edildi. Ürün 20 mayısta Konya dağıtım şubesine ulaştı, 30 mayıs cumartesi günü teslim edeceklerini belirttiler. Ayrıca 29 mayısta mediamarkt üzerinden de buzdolabı siparişi verdim. Cumartesi günü işlerim olmasına rağmen o gün evde kaldım gelen olmadı. Yeni ev kurdum, çamaşır makinesinin lazımlığını anlatmaya gerek yok. Aradım kayıt oluşturdum, buzdolabınızla beraber getireceğiz pazartesi-salı ama en geç kesinlikle perşembeyi geçmez getireceğiz dediler o süreçte de onlarca aramama rağmen gelen giden olmadı. Teknosa müşteri hizmetlerinin rezilliği ayrı bir konu. Her yere kayıt açtırdım defalarca aradım teknosa ve horoz lojistik 6 haziran cumartesi günü geleceğini söylediler. Bugün yine gelen giden olmadı. 3 hafta bitti 4. Hafta içerisine girdik benim evimde çamaşır makinem yok.

Mediamarkt'i aradım 4800 lira buzdolabına para veriyoruz yetmiyor 80 lirada kargo ücreti alıyorlar, artık ürünlerin gelmemesini, geri size gönderilerek iade sürecini başlatmak istediğimi bildirdim. Ürün kargo aşamasında olduğu için iptal edemeyeceklerini, ürünün bana gelip öyle iade edilmesini sağlayacakmışım ve ürün onlara ulaştığı 14 iş günü sonra iade edileceği söyledi. Horoz lojistik 1 aydır ilçe merkezine ürünümü teslim edememiş, ben 1-2 ay daha bekleyeceğim ürün bana gelecekte (bunlar sakız bile getirmezler ama..) ben iade edeceğim de iade süreci öyle başlayacak.

Teknosadan ürünü banka hesabımdan nakit ödedim, onlar da kayıt açıp kargo iade sürecini başlatıp ürün geldikten 14 gün sonra iade edebilirlermiş..

Bu zorlu şartlarda zar zor para denk getirdim, kartımın tüm limitini, tüm nakitimi harcadım ama paramla rezil oldum. Çalıştığım yerin misafirhanesinde çok eski makine var o da kıyafetlerimi yırttı, renkleri bomboz. Dışarıdan yiyecek siparişine bu dönemde para dayanmıyor. Buzdolabım yok. Horoz lojistik - teknosa - mediamarkt in çözümsüzlükleri yüzünden 1-2 ay daha çile çekeceğim...

Lütfen konuyu öne çıkarın, tekrar sipariş geçecek ya da idare edeceğim beyaz eşyalarım yok bu sıkıntıyı anca gündeme taşıyarak çözebilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun hocam. Adamların tek işi bir ürünü bir yerden başka bir yere teslim etmek ama onu bile beceremiyorlar. Bir an önce piyasadan silinip gitmeleri dileğiyle, size de sabır dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.