Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şu paragrafı çevirebilecek babayiğit varmı
J
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Konu Kaldırılabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jewish -- 5 Haziran 2020; 20:21:38 >

O
4 yıl
Çavuş

Bu transkript üzerinde verilen bilgi sadece yönlendirme amaçlıdır. Coğrafya dışındaki derslerin puanları bilinen yerde gösterilmiştir. Gösterilen puanlar ders ortalamalarıdır ve herhangi bir bileşen arızası verilmemiştir. Lisans derecesi (gösterildiği yerde), tüm puanların performans ortalaması, tüm bileşenlerden çekilen ortalama puan, uygun görülen yerlerdeki incelemeler ve Harici Denetmenler ve Coğrafya İnceleme kurulunun kararları yoluyla belirlenir.

Puanı not olarak da görebilirsin. Çeviriyi aldığın ortamın nasıl biyer olduğunu bilemediğim için component breakdown'ı bileşen arızası şeklinde çevirmek zorunda kaldım. Umarım anlatabilmişimdir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
4 yıl
Yüzbaşı

O nasıl nick



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OrosbianoRonaldo
O
4 yıl
Çavuş

Sıçarken ürettim çok yaratıcı dimi




Bu mesajda bahsedilenler: @Cosmic Love
J
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler hocam metin üniversite öğrencisi not transkriptinin altında yazıyor.Buna göre component breakdown için farklı önerileriniz varmı ? acaba o kelimede notların yuvarlanmasından bahsediyor olabilirmi




Bu mesajda bahsedilenler: @OrosbianoRonaldo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.