Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XFX RX 5600 XT THICC II PRO 14 GPBS Ekran Kartı
Şehir : #İzmir
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Kullanılmış
P
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Selam. Kartı incehesap'tan aldık. 26 mayıs günü elime geçti. O günden beri kullanıyoruz. Ses olarak özellikle çok memnun kaldık. Yüzde 50 fanda dahi sessiz diyebiliriz. Kartın fabrika çıkışı fan rpm devri oldukça düşük. O yüzden Radeon fan curve ayarlarından gereken fan ayarlarını yaparsanız oldukça stabil şekilde soğuk çalışıyor.

Oyunlardaki performansı zaten 1080p de harika. 2k da da güzel sonuçlar veriyor ama biz 2k deneyemedik. Bol bol resimleri mevcut dileyen olursa atabilirim. Satma nedenimiz ise keyfi. Yani kardeşimden dolayı sürekli olarak artık hobi gibi kart değiştiriyoruz. Sorunsuz çalışan sıfır kart olduğundan hiç bir şekilde aldıktan sonra iade kabul etmiyorum. Alan güle güle kullansın. (ganepower phoenix rgb mouse unm var. Hala taş gibi çalışıyor ancak yüzü soyuldu. Satmaya kalksak pek kolay satılmaz. Evde de fazlalık. Mouse ihtiyacı olan biri alırsa onu da yanına ücretsiz ekleyeceğim). Herkese iyi forumlar.

Fiyat: satıldı sercanuysal arkadaşımıza satılmış, kargosu yapılmıştır. Güle güle kullansın.

11 haziran 22:07 Güncelleme editi: 8 haziran 2020 tarihinde alıcı arkadaşımızı da teyidi üzerine ürünü sağ salim sorunsuz bir şekilde kargodan teslim almış ve alışveriş tamamlanmıştır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 11 Haziran 2020; 22:8:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.