Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
789
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Temmuz 23-25 düğünüm var sizce ne olur?
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir açıklama yapılmadı henüz düğünlerle ilgili. Zaten stresli bir dönem, olacak mı olmayacak stresi daha da strese sokuyor insanı. En azından 100-150 kişi ile yapılabilir diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz?

Edit: Az önce nişanlımla konuştum. Zaten 2 şehirde de olacağı için çok insan aynı salonda olmıyacak. Yani zaten 100-150 kişi anca olacağı için gerekli tedbirler altında düğünü yapma kararı aldık.

Not: Hanımefendi nikahtan evlenmek istemiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_s_y_n -- 1 Haziran 2020; 13:23:35 >

S
4 yıl
Binbaşı

Valla dostum öncelikle hayırlı olsun.. Bence düğün gereksiz bir masraf kanımca hemde bu zamandada pek sıcak bakmıyorum.. Hem altın yüksek hemde düğün salonları çok pahalı gereksiz harcama olarak görüyorum şahsen ben düğün yapmadım.. herkezi evimde ağırladım aile aile verecekleri varsada evimde verdiler :)

1 haziranda heryeri açıyorlar yaklaşık bir buçuk ay desek.. Corona patlaması yaşanabilir temmuzun ortasında çünkü amerikada vaka çok nedeni büyük ihtimal bağışıklık kazanıp 2.dalgayı atlatabilmek gibi geliyor bana.. Türkiyede ise 2.dalganın daha kötü geçeceğine işaret..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Onbaşı

Yapmamanı tavsiye ediyorum düğününde bir kişide korona virüs olsa yayılmaması imkansız gibi birşey yayıldığında ise herhangi bir ölümlü vaka olursa vallaha ömür boyu unatamazsınız daha :) 6 ay geç yapın bir ortalığı gözünüzün önünü iyi bir gözlemleyin ona göre yapın zaten az kişi gelir takıda azalır. Ek olarak salonlarda şuan fiyatlar yüksek düşer diye tahmin ediyor herkez o yüzden tavsiyem yapmamandan yana


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı

Valla aklı başında olan adam o düğüne gitmez zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Yarbay

Benim düğünüm de 4-5 Ağustos’ta. Ne yapacağımızı şaşırdık.

Düğün meraklısı insanlar değiliz fakat adetten yapılacaktı. Fakat şimdi nasıl olacak olacaksa da maskeyle mi olacak kişi sınırı mı olacak yaptığımıza değecek mi hiç bilmiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Binbaşı

bence fırsatını bulmuşken düğünsüz evlenin



R
4 yıl
Yarbay

Dua edin yasak düğün yasağı devam etsin masraftan kurtulun yoksa şu dönemde işiniz iş



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Binbaşı

Bence ileri bir tarihe atın atabiliyorsanız. Gelen sayısı az olur. Yaptığınız masrafa değmez. En azından karşılığını alın. Yoksa hasılat az olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

Düğün iptal olur.

Ben mesela önümüzdeki 6 ay davet edildiğim düğünlere gitmeyi düşünmüyorum. Ağustos da kuzenin düğünü var davet etmişlerdi düğün olsa bile gitmeyeceğim.
Benim sağlığım dan önemli değil



H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Allahtan altın derdim falan yok. Onları çok önceden almıştım zaten. Senin yaptığın çok mantıklı. Evde ağırlanabilir eş dost. Benim tek sorunum nişanlım farklı şehirde yaşıyor. Bakalım nasıl yapıcaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @SilenthillDream
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benimde aklımda iyice yapmama fikri var. Dediğin çok mantıklı bir kişide olsa bulaşan insanların ve hatta allah korusun ölen insanların vebali üstüme olacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @cadgem2
T
4 yıl
Binbaşı

Şahsi fikrim, bence de ertelemekte fayda var. Hem altın fiyatlarının yükselmesi (düğünde gelecek takılar için) hem de korona yüzünden az sayıda kişi olacağından ötürü düğün şu an mantıksız. Normalde atıyorum 300 kişilik düğün planlanırken belki 50 kişinin bile gelemeyeceği düğün yapmak masraftan başka bir şey olmayacaktır. Kaldı ki bende erteledim. Ve sadece nikah yapma kararı aldık. 2021'e erteledik nikahımızı. Eylül-Ekim aylarında bahsedilen 2. dalga olayından ötürü bu kararı aldık. Ne kimseyi riske atalım, ne de biz vicdanen rahatsız olalım. Bundan ötürü 2021'e erteledik.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 3 Haziran 2020; 0:19:2 >

O
4 yıl
Yarbay

Gelecek seneye bırakan arkadaşlarım var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 yıl
Yarbay

Düğün parasına dünyayı gezin, edineceğiniz tecrübe hayata bakış açınızı değiştirir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.