Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1033
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablonet Altyapısındaki Superonline İptali
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, eski superonline fiber abonesiyim, benim durum garip, taşındığımda cayma fazlaydı superonline altyapı yoktui turksat altyapı vardı binadan superonline da aboneliği turksat altyapısından vererek devam ettirdi.

Şimdi taahhüt vs. bitti, turksat altyapısı olduğundan direk turksata geçmeyi düşünüyorum hem bu akıllı tv si vs. için.

Ancak, altyapı turksat olduğundan, önce superonline abonelik iptal edilip kapanınca altyapı dairede boş gözükecekmiş ardından turksata başvurabiliyormuşum, iptal ettirip başvursam arada bir sürü gün internetsiz kalacak ev yeni gelecek kurulum olacak, bunun bir çözümü yokmudur var mı başına gelen.



M
4 yıl
Teğmen

Bahsettiğiniz durum harici başka bir çözüm yolu yok.
Yada en sağlıklı sonucu alabilmek için en yakın Turksat kablo tv ofisine uğrayıp başvuru orada yapıp acele etmeleri için biraz başlarına ekşiyebilirsiniz.
Yalnız hepsinden önemlisi taahhüt tamamen bittiyse Turkcell'in iptali için daha aceleci olmalısınız. Biran önce fesih talebinde bulunmazsanız Superonline sizin başınıza ekşiyecek demektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.