Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3
Cevap
812
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wave Maxxaudio Pro Görünmüyor
E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar. Benim sorunum şu maxxaudio nun microsoft store da bir uygulaması var ve ben onu yükledim açılınca ses sürücünüz güncel dedi ben de yeni bir sürüm yükledim dell in kendi sitesinden realtek olarak ama uygulamayı açınca aynı hatayı aldım. sonra bu sefer de ses ayarlarını yapabildiğim dell audio maxxudio pro un ayaralarının olmadığını gördüm.eski sürümüme geçiş yapmama rağmen geldi.defalarca ses driverlerını silip temiz olarak yükledim ama gelmedi.acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayarım dell inspiron 3542




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eral15 -- 7 Mayıs 2020; 17:32:58 >

G
4 yıl
Er

Merhaba,
yaşadığınız sorunun benzerini bende yaşadım. (maxxaudio gözükmesine ve uygulamaya girilmesine rağmen ön tanımlı eq ayarlarını ve hoparlör/kulaklık seçimlerini yapamıyor, cihaza kulaklık bağladığımda normalde vermesi gereken pop-up iletilerini alamıyordum.)
İş yerinden yazdığım için hayal meyal hatırlıyorum ama yine de yardımcı olmaya çalışayım.(Kendi bilgisayarımda bu şekilde sorun halloldu, farklılıklar olabilir senin bilgisayarında.)
Şimdi, öncelikle "maxxaudio" ve "realtek" ses kartı uygulama ya da sürücülerini tamamen sistemden siliyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
Dell'in "Product Support" sayfasına gidiyor, bilgisayarımızın ses kartı sürücülerini buluyoruz.
Ses kartı sürücülerinin en güncel olanını değil de, bir önceki versiyonunu yüklüyoruz. Zaten, "maxxaudio"ses kartının sürücüsünde tümleşik halde, fazladan bir şey yüklemene gerek yok.
Bu sorunun temeli yayınlanan en son güncel sürücünün yüklenmesi sonrasında oluşuyor. Ufak bir araştırma yaparsan aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi olduğunu görürsün. (google'a "Dell, maxx audio, kulaklık jakı tanımıyor vb" yazarsan yabancı makaleler de mevcut.)
Ayrıca, şunu da belirtmekte fayda var. Anlattıklarım sonrasında sorunun çözülse bile, sonrasında Windows'un update işleminden sonra ses kartı sürücün de güncelleneceği için yeniden aynı hatayı alacaksın. Bunun çözümü de, bilgisayarım > özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Donanım > Aygıt Yükleme ayarları > Hayır kısmını işaretlemen gerekiyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
https://www.reddit.com/r/Dell/comments/c1bw7m/waves_maxx_audio_pro_not_recognizing_the_headset/
Bu adreste detaylı bigilerde ayrıcamevcut.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1DD0E944 -- 8 Mayıs 2020; 19:37:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim sağolun



D
4 yıl
Yüzbaşı

Çok teşekkürler. 4-5 tane sürücü kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim en sonunda bıkıp Windows 10 sürücüsünü kullanmak zorunda kalmıştım. Esas önemli bir durum onu farkettim Realtek başlangıcındaki yüklenmesi gereken diğer başlatıcısını aktif etmek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Guest-E1DD0E944
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.