Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1286
Tıklama
2
Öne Çıkarma
<Iron Dawn> Twisting Nether Server
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Salgın günlerinde Herkese Selamlar,

2005 yılında WoW hayatına başlayan 3 arkadaş olarak TN serverda Guild kurma kararı aldık, Guildi Kurmamızdaki sebepler Server bulunan TURK Guildlerinin artık kendi çekirdek kadrolarını oluşturması, Content'in son zamanları olmasından dolayı yeni gelenler için raid de yer bulmaları sıkıntılı ve bazı Guildler acayip değişik istekleri var, Raid'e gelebilmek için ve hatta Member olabilmek için bile enteresan isteklerde bulunan guildler gördüm bu yüzden Iron Dawn'ı kurma kararı aldık...

2005 yılında WoW'a başlamış biri olarak tahmin edersiniz ki yaş ortalamamız biraz yüksek, bu yüzden Guild'e alım olarak tek şarımız 25+ yaştır.

Çok bir iddamız yok zaten Content bitmiş. Agustos, Eylül gibi Shadowland geldiğinde tekrardan sahalara dönmek istiyoruz...

19.05 tarihinde sona erecek buff için olabildiği kadar olabildiğince REP'lere asılmak, arada M+ yapmak (yapabildiğimiz kadar), eski raidleri Achievement, Mounts gibi şeylere uğraşarak bu zamanı geçirmek ve diğer arkadaşlarla tanışmak için Level ve Oyun Bilgi Sınırı olmadan Herkese Kapımız açıktır.

edit : Yeni guild olduğumuz için RaidLeader ve Officer seçimleri de olacaktır.

Oyun içinden FallenSkull#2902 ekleyebilirsiniz.

Discord Kanalımız; https://discord.com/invite/EUTBeM9





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappTasarim -- 29 Mayıs 2020; 14:48:21 >

H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

GÜnceldir...



J
4 yıl
Teğmen

Ayin 20 sinde bilgisayari alip geliyorum yaniniza.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquesroux -- 13 Mayıs 2020; 23:2:55 >

H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Memnuniyetle




Bu mesajda bahsedilenler: @jacquesroux
M
4 yıl
Er

Hocam selam. 1 2 aylık yeni oyuncuyum, hala daha hangi karakter ile devam etmeliyim diye classları deniyorum. Enh shaman ve demon hunter şimdiye kadar en keyif aldıklarım. Muhtemelen dönüşümlü olarak ikisini oynayacağım. Heirloom ların çoğunu aldım shaman 71 , DM 108 oldu. 120ye getirip item dizmeye başlamayı planlıyorum. Daha herşeyiyle oyunu öğrenmeye çok var ama öğrendikten sonra boost satma olaylarına girmek istiyorum duyduğuma göre acaip bir sektör dönüyormuş :) yani uzun süre online olabileceğim. Yaşım 28 uygunsa bende katılmak isterim yanlız guild horde mu yoksa alliance mı?

düzeltme: imzanda yazıyormuş horde diye şimdi gördüm o zaman bir horde karakter kasayım shaman ve dm ally dı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOverland -- 21 Mayıs 2020; 17:51:37 >

H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
TN serverda Horde tarafındayız, akşamları 19:00 dan sonra online oluyorum. FallenSkull#2902 BattleTag eklersen guilde alımı yapabilirim... Boost işini de dicrodtan detaylı konuşuruz...:)




Bu mesajda bahsedilenler: @MrOverland
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Güncel...



M
4 yıl
Er

battle net ten ekledim ama kabul etmediniz Kodlak#21449 benim tag



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.