Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
682
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CS:GO Hesaplarınız Boostlanır, Rank Atlatılır (5 TL'den Fiyatlar) (ÖNCE İŞ SONRA ÖDEME)
F
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar

CS:GO Prime olan hesaplarınızı kendim oynayarak rank atlatıyorum.
Günlük 5-7 maç arası win alıyorum.

Silver olan hesaplarınız sadece 5 TL karşılığında Nova yapılır.

Nova1 olan hesaplarınız sadece 10 TL karşılığında Nova4 yapılır.

Nova4'den sonra DMG'ye kadar her rank için 10 TL alıyorum.


DMG sonrası için ise yazarak fiyat alabilirsiniz.

R10 üzerinde +250 referansım mevcut.

Hızlı iletişim wp: 535 856 97 elli yedi

Örnek ekran görüntüsü:
< Resime gitmek için tıklayın >

Kendim Faceit oyuncusuyum. 2 defa FPL Qualifer davetiyesi aldım. Şuan sadece zevkine oyun oynuyorum. İsteyenlere Faceit 10 level kastığım hesaplardan da satabilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 1 Mayıs 2020; 2:5:32 >

M
4 yıl
Teğmen

Kardeşim bu yaptığın şey sence doğru mu ? Sonuçta bu oyunu bazı kişiler kendileri hak ederek çıkıyor. Sen de bu şekilde boostladığın kişiler yüzünden diğer tarafı bir nevi sabote ediyorsun. Hile açanlardan bir farkın yok, zihniyet farklı olabilir ama sonuç benzer. Ayrıca boostlanmış rankları alan kişiler büyük olasılıkla oyun hakkında az bilgisi olan kullanıcılar olacak. Ve büyük ihtimal ayak uyduramadıkları için rank düşecekler. Bu yüzden ne gereği var o rank'ı kendi cabası ile gelip oynayanları baltalamanın ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hileden veya kotu takim arkadaslarindan dolayi solo girip hakettigi ranki ulasamayanlara yardim ediyorum hocam. Nova olan adam Dmg elosunda rahat oynar. Zaten nova adam gelip beni global yap demiyor. Genelde elo kasmaya zamani olmayan kisilerin hesaplarini kasiyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @maldoror2
M
4 yıl
Teğmen

İyi de su an acıkladıgın seye sebep oluyorsun :) Bu yüzden cs kitlesi bu konuma geldi. Bugün karsiya 2.8k elo geldi. Ben bir oyuncunun bana göre tecrübesiz olmasını yadırgamam, ama bu sekilde oldugu zaman hicbir sekilde keyif almıyorum. Yaptığın bence hic hoş bir sey değil. Hele ki bu sey için yardım ediyor demenin alakası bile yok. Bu tür seyler oldukça cs go da oyuncular hırslanmaktan baska bir sey yapmayacak. Simdi sana haklisin demek dogru olmaz, sen benim yakındıgım seyden dolayı bunu yaptıgını söylüyorsun. Dogru yani ben mesela iki senedir aralıksız faceit oynuyorum. İlk bir sene premium sahibiydim. Solo olarak 2.5k eloya kadar ciktim. Avg ve kd ratio değerlerim gayet iyiydi. Free geçtikten sonra neye uğradığımı sasirdim. Herkes birbirine bir el kendisine gore hata yaptıgını düşününce baslıyor fuckin idiot boosted demeye. Anladım ki free de bir cok oyuncu accountları satın alıyor, ya da dusuk level ranklsr ile kendilerini boostlatıyor. Benim aklım hicbir sekilde bunu almıyor. Dogru olan insan kendi tcrubesi ve koluyla bir yerlere gelmesi. Diger turlu resmen beceriksizliktir. Bu oyuncular yüzünden bayagı oyunum çöp oldu. Hatta ben bile artık o kafaya girdim yani gerçekten hic zevk almıyorum. Çünkü bu gercek, her 10 macın icinde neredeyse her oyunda en az iki uc tane boosted ya da account satın almıs oyuncular oluyor. O zaman herkes alsın yuksek elo ve rank hesapları o sekilde tümden random yapalım hep birlikte? Bilmiyorum yani kızma bana ama senin bu yaptıgın ticaretin sonucunda haksız yere baska oyuncuları hileciler gibi sabote etmek oluyor. Yardimla fln alakası yok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FpsMachine
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.