Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
795
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi internet
E
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 20 gündür internet bakıyorum Balıkesir Savaştepe ilçesindeyim Türk Telekom bulunduğum adreste 60 Mhps ye kadar hız olduğunu söylüyor öyle çok filim indirmem çok aşırı internette gezmem yoktur sadece telefondan hanım ben internete gireriz birde çocuk filim isterse filim açarız abone olabileceğimiz en uygun internet nedir Yardımcısı olursa konuda bilgili arkadaşlar çok memnun olurum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

35 mbps olan uygun bir paket size yetecektir. Hatta 24 mbps bile sizin işinizi görecektir.

Netspeed
Fixnet
Extranet
NetGalaxy
Millenicom
Oris Telekom gibi firmaları inceleyin hakkındaki şikayetleri de okuyun. Kesenize göre bir firma seçin. Yeni başvurular çoğu firmada şuan için biraz zaman alıyor diye biliyorum aşırı yoğunluktan.

Turknet'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diğerleri hakkında bir bilgim yok belki aralarında Turknet'ten daha sorunlu firma da vardır ancak Turknet kesinlikle uzak durmanız gereken bir firma. Arızalara çözümleri olmadığı gibi arıza kayıtlarına da asgari 5-6 günden önce dönmüyorlar. Döndükleri de dediğim gibi çözümsüzlük.

Yukarıda saydığım firmaların 2-3 tanesinde taahhütsüz seçim mevcut.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirket34 -- 28 Nisan 2020; 1:46:54 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
4 yıl
Çavuş

Altyapi var ise uydunet i oneririm. Kullanmadim ama memnuniyeti en yuksek ISS olur kendisi. Ayrica kullananlar da memnun gordugum kadari ile. Turk net ten uzak dur. Bana da bunu soylediler ama dinlemedim ne yazik ki. Onun disinda turk telekom ve superonline in hizmeti iyidir fakat fiyatlar biraz tuzlu. Millenicom, netspeed gibi firmalarin da turk netten pek farkli olacagini dusunmuyorum. Eger amaciniz sadece yazilanlar gibiyse, ortaya online oyun vs girmiyor ise ttnet ya da superonline dan 16mbit alabilirsiniz. Biraz daha iyi olsun derseniz 24mbit lik paketleri tercih edebilirsiniz. Ikisinin de fiyati yaklasik 100 lira.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Turknet'i tekrar tekrar tavsiye etmiyorum. Tavsiye edecek olsam 21 senelik sabit numaramı bırakmazdım. Resmen alıkoydular başka bir açıklaması yok.

Turknet müşterisi olmak da çıkmak da ayrı bir dert. Müşteriyken yaşadıklarınızı saymıyorum bile asıl delirten kısım orası...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

Sırf kendinize 1 ay bedava kazandırmak için bile bile kasıtlı olarak adamı ateşe atıcaksınız. Bu kadar düşmeyin altıüstü 75 lira para. Alma arkadaşım Turknet falan ben kapattım 2 yıllık Turknetimi bir sorun yaşadığın anda yalnız başınasın Turk Telekom muhatap bile almıyor bunları arıza durumunda. Forumdaki Turknet kategorisini kendiniz de araştırın biraz zaten görürsünüz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.