Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1342
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İngilizce Kelime Öğrenmek İçin Birebir
M
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere uzun süredir kullandığım, öğrenmek istediğiniz herhangi bir yabancı dilde özellikle de kelime haznenizi geliştirmenize büyük oranda fayda sağlayacağını düşündüğüm bir programdan bahsetmek istiyorum.Belki duyanlarınız da olmuştur. İsmi Lingoes. Peki ne işe yarıyor?

Bilgisayarda film izlerken, yabancı haber sitelerini takip ederken veya yabancı dilde soru çözerken ve benzeri durumlarda merak ettiğiniz kelimenin Türkçe veya herhangi bir dildeki karşılığını,eş anlamını, örnek cümleleri vs vs sadece Mouse ile kelimenin üzerine gelerek çift tıklama ile öğrenebilirsiniz.Telefonu açıp bakmaktan veya internetten kontrol etmekten çok daha hızlı ve rahat.

TOEFL,IELTS yds gibi sınavlara hazırlanan öğrenci arkadaşlara ve yeni yabancı dil öğrenmek isteyenlere faydası olur diye düşünüyorum.Birkaç resim ekledim onlara da bakabilirsiniz.
http://www.lingoes.net/index.html


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



G
4 yıl
Yüzbaşı

faydalı duruyor eyv



D
4 yıl
Teğmen

Merhaba, sanirim windows 10 destegi yok yada mouse la kelime yakalatmasinj ben beceremedim. Kullanabilsem iyi olurdu. :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
4 yıl
Yüzbaşı

D
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

+1
Yukledikten sonra sag altta lingoes isaretine sag tiklayin. orda secilen metni cevire tik atin. Sectigimiz metni ceviriyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Onbaşı

Merhaba,

4000 Essential English Words ile ingilizce güzel kelime ezberleyebilirsinizhttps://www.speaktime.net/konular/4000-essential-english-words-ve-cevaplari.90/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.