Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
926
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS H7 Ses Sorunu Ve Ayarları
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar

ASUS TUF H7 kulaklık aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim daha sonrasında ROG Armoury programını kurdum Warzone oyununa girdim, Windows'dan ses ayarlarını 65'in üzerine çıkardığım zaman kulaklıktan gelen mermi sesleri vs inanılmaz cızırtılı ve ekolizer patlaması gerçekleşiyor. Acaba tüm kulaklıklarda mı böyle bir sorun var yoksa ya ayarında ya da kulaklıkta mı bir problem var? Yardımcı olursanız sevinirim.



C
4 yıl
Yarbay

Merhaba Hocam. Aynı sorun h5, h5 lite'da da var maalesef. Ses kartından kaynaklanıyor. İade etmeni tavsiye ediyorum. Bende h5 7.1 kullanırken aynı sorunları yaşamıştım iade ettim. Seste bazen anlık cızırtı ve patlama oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
geçen yıl
Yarbay

Ne yaptınız? İade etmeye çalıştım, hijyenden dolayı geri almadılar. Sonra işlerden dolayı tekrar uğraşamadım. Şu an kutusundan çıkardım tekrar aylar sonra. Bir firmware vardı onu yaptım. O patlamalar gitti fakat armoury merkezde modları değiştirsem de ses değişmiyor. Teneke gibi ses var. Letgo da filan satayım mı? Bin TL yazmışlardı, zamanında itopyadan 300 civarlarına almıştım indirimle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Aralık 2022; 2:26:1 >

H
geçen yıl
Yarbay

Ses kartından derken kendi ses kartı aparatından mı? Bir usb dac almıştım telefon için. Onda güzel ses veriyor biraz daha, fakat sanal 7 de iptal oluyor sanırım. Ben asus ile alakalı 1 sorun daha yaşadım buna benzer, teki de arkadaşın ekran kartını bozuk olduğu halde katakulli yapıp değiştirmediler. Bu kulaklık son olsun bu markadan aldığım. Aradan 1,5 sene geçti eski kulaklığı atacağıma hala onu kullanıyorum. O kutulu kaldı.




Bu mesajda bahsedilenler: @CagriErcan
H
geçen yıl
Yarbay

Servise bir daha gönderdim. Değişim ya da iade kararı çıktı. İade değil de değişim istiyorum. H7 ellerinde yok sanırım. Kablosuz versiyonu var. Hyperx cloud düşünüyorum fiyat farkı verip. Cloud 2 7.1 kablolu versiyon iyi diye duydum. Değişim yaparlarsa bire bir aynısına denk gelir. Başka model önerir misiniz?



A
geçen yıl
Yüzbaşı

Ben şuan son ses hoparlör olarak kullanıyorum. Çat çut kulaklarımı mahfetti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.