Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
601
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Buzdolabı tavsiyesi: Altus ALK 471NX vs AL 375NSX, A+ veya A++ aralarında çok fark var mı?
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar Profilo B sınıfı bir dolabımız var. Babam alırken o zaman mağazada bi tek o kaldı diye onu almış. Velhasıl buzdolabının içinde bir koku var. Yemeklerin tadı değişiyor. Yemeleri bozuyor resmen. Yoğurt koyuyoruz. 2. gün yenmiyor o yoğurt. İyi bir buzdolabı alalım dedik. Malum kullandığımız modelden dolayı Profilo markasına hiç sıcak bakamıyoruz. Ben bakıyorum ama ailem için sorun. Bu yüzden sizden tavsiye almak için yazıyorum.

Bütçe 2500-3000 TL arasında iyi bir buzdolabı düşündük. Ailede 3 kişiyiz ben dahil. Sadece dondurucu bölümü büyük olsa yeter diyoruz. Ben araştırma yaptım lakin öyle bir dolap bulamadım. Bulduklarım da epey büyük. Şuan aklımda iki model var.

Altus ALK 471nx
Altus AL 375nsx

Bu iki modelden hangisini almalıyım. Altusun sitesinde 471nx ile ilgili bazı bilgiler yer almıyor bu da beni korkuttu ve 375 nsxe yönlendirdi.

Kararsız kaldım. Tavsiyelerinize açığım. Rengi önemli değil. Kombi tipi istemiyor aslında bizimkiler ama iyiyse mecbur kombi tipi alacağız Bir de A+ ile A++ aradaki fiyat farkı için değer mi? Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Biliyorum çok şey istedim ama durum böyle maalesef yardımcı olursanız sevinirim.

Yani bana f/p oranı en yüksek dolap lazım. Bütçe de en fazla 3100.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.