Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1159
Tıklama
12
Öne Çıkarma
İnternet Servis Sağlayıcısı adı altında nasıl dolandırıcı olunur anlatıyorum. ( türktelekom içerir)
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar öncelikle kurgu firmamıza bir isim ve logo belirleyelim

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi başlıyoruz ilk adımları atlıyorum öncelikle orta büyüklükte sayılan bir ülkede tekel haline gelip rezil bir alt yapı ile koyunla.öhöm! insanlara internet hizmeti sunalım, pastanın büyük dilimi bizim müşterimiz olsa ve tonla para kaldırsak dahi bu alt yapıyı yanlızca göz boyamak uğruna bazı bölgelerde geliştirelimki yaptık diyebilelim!! Çoğu haneye rezil download değerleri verelim sonrasında upload uploadmı? o ne yenilebilcek birşeymi ? biz paylaşımı sevmeyiz malesef bu yüzden insanlarında bu tip ihtiyaclarını kısıtlamalıyız verebileceğimiz en alt değeri falan verelim hane başına maximum şöyle 1-2 mb olsun uğraşmayalım etliye sütlüye boşverin. Böyle bir sistem kuralım her haneden ortalama 60-200 tl para alalım. bu hanelere bu kadar hizmet veriyouz malumunuz giderlerimiz mevcut, personelede veririz asgari ücret bişey olmaz onlar dert değil. Fakat daha ilerisini yapmalıyız amacımız birilerini dolandırmak, tokatlamak, hak yemek, kan emicilik. 21. Yüzyıl vampiriyiz işte anlasana Akabinde bazı hanelere tamamen rastgele bir şekilde hiç adam akıllı hizmet vermeyelim ama her ay sanki vermişçesine paralarını tam anlamıyla almaya devam edelim keyfimizce. çünkü bunu yapabilecek güce sahibiz! ve bunada aldırış etmemize gerek yok çünkü kan lazım emmek lazım. birini çok emsek nemi olacak? aman canım koca pasta bize ait lan! Tekeliz oğlum tekel! biri gider bini gelir çokda şaapma sen şimdi o konuyu

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet forumdaki kardeşlerim abilerim size ütopik bir biçimde nasıl iss adı altında insanları dolandırabileceğinizi anlattım canınız sıkılmasın diye ve yapacak daha iyi birşeyim olmadığı için mizah öğeleride ekledim bu anlatı içerisinde. Umarım hoşunuza gitmiştir her neyse fakat aslında işler hiçde öyle değil ütopik bir olay falanda değil bu anlattıklarım tamamen gerçek. Yanlış anlamayın alenen dolandırılıyorum evet, kullanamadığım internetin parasını ödemek zorunda kalıyorum. Spesifik birşeyler yapmıyorlar belki ama rastgele denk gelen o daire benim emilen kişi bu sefer benim. Kan emiciler dört bir yanımı sardı çözüm bulamıyorum artık dayanamıyorum insanların bu yaşanılanları görmesini istiyorum duymasını istiyorum ve uyarmak istiyorum onları. Burada, tam burada türk telekom adı altında birçok vampir saldırısına maruz kalabilecek potansiyel koyu öhöm! insanları uyarmak istiyorum kimi kurtarabilirsem yanıma kar kalır



Başka bir konuya attığım yazıyı yapıştırayım olayın netleşmesi için;

Maruz kaldığım vampir saldırısı ve detayları; ( artık problem diyemeyeceğim çünkü problemler çözülür bunlar çözmüyor kanımı ve paramı sömürmeye devam ediyor )

yaklaşık 3-4 haftadır doğru düzgün internet hizmeti alamıyorum, mevcut internetimde köpek gibi ping ve düşük hız değerleri alıyorum 20-25 dk içerisinde makul değerlere geri dönüyor. müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, 35 dk dan önce telefonu açmıyorlar açtıkları vakitte internet düzelmiş olup hat değerlerinizde bir sorun göremediğimiz için arıza kaydı oluşturamıyoruz diyorlar :D ? ... Twitterdan yardırıyorum ordan kayıt açıp 2-3 gün sonra arıyorlar yine aynı tas aynı hamam yine bişey yapamıyorlar dns falan modem arayüzü öğretmeye kalkıyor bana ulan avel benim pingimin kaynağı ben olsam zaten çözerim ibik! ( Buradaki ithamları küfür yasak olduğu için yumuşatarak kullandım bu arada yoksa ana bacı dede toprak kalmadı emin olabilirsiniz ) Fakat ay sonu sanki hizmetlerini tam vermişlercesine tam para alıcaklar utanmadan gerçekten hak yemek çok basit iş.

Bu ibiklere uğlaşabildiğiniz halde çözüm süreci hakkında bir bok yapmıyorlar cidden baya soğudum artık günlerdir corona yüzünden evdeyiz şu rezil internet yüzünden online oyun oynayamıyorum :D LOL e bir giriyorum 2k ping COD giriyorum ışınlanıyor karakterim lagdan, youtube dan 360p video yu açamıyorum bağzı anlar yaşanıyor. Burada bu mesajı okuyan ve bunu görebilen insanlara yanlızca şunu diyebilirim %1 bir şans payı olsa dahi sizde benim yaşadıklarımı yaşabilirsiniz. ALMA! ALDIRTMA! KULLANMA! KULLANDIRTMA! Rezil türk telekomun hattıma verdiği en uç rezil değeri görsel olarak paylaşacağım ayrıcada hakkımıda helal etmiyorum hadsiz dolandırıcı ibikler. Bu arada bu problemi nasıl aşabilirim çözüm önerilerinize muhtacım.

Ayrıca lütfen bu konuyu öne çıkaralım bir viral haline gelsin sesimiz daha çok kişiye ulaşsın ve vatandaşlarımızı vampirlerden koruyabilelim, duyduk duymadık kalmasın! vampirlerden korunmanızın tek yolu lanet olası belgeye imzanızı atmamak bu kadar basit. Bu korkunç gece yaratıklarına karşı ıslak imzalı anlaşmanız yok ise bir nevi immune oluyorsunuz ki baya iyi bişey yani keşke bende sizin yerinizde olabilsem


< Resime gitmek için tıklayın >



M
4 yıl
Binbaşı

Allah sabır versin.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
4 yıl
Çavuş

Bende çok şikayetçiyim bu tt den yıllarca telefon kablolarıyla hiç bir alt yapı ücreti ödemeden sömürdüler yetmedi şuan bile kıytırık zyxel modem iteleme peşindeler modemler bir halta yaramıyor 24mbps net bağladım altyapım 50mbps destekliyor ama gel gör ki verdikleri 21mbps net benim 2mbps civarı internetimi altyapı desteklediği halde vermiyorlar 24mbps başladım bu arada herkesten 2-3mbps kesiyorlar bu soygunculara devlet artık bir dur demeli. 30 yıl dile kolay 30 yıl boyunca telefonkablosuyla internet mi verilir hangi ülke burası ha unutmuşun tr burası demi normal





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmra123 -- 11 Nisan 2020; 12:43:3 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Çavuş

#UploadHızıArtırılsın

"Tüm firmalarda Upload hızları yetersiz" Bu mesajı twitter'dan Retweet edelim.
@VodafoneTR @TurkNet @TurkTelekom @BTKgovtr @BTKbasin @KabloNet @TRSUPERONLINE



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Er

Hocam emin olun yaşayanda var yaşamayanda, ülke genelinde hiçbir iss'yi suçlamak pek mantıklı değil. Biraz daha açayım:

-Ben istanbulda bir mahallede Turktelekom kullanıyordum, hızım download 4ü geçmiyor upload 0.2 civarlarında dolanıyordu. Ama aynı mahallede benden 200m uzakta oturan arkadaşım bir sitede oturuyor ve download hızları 50den aşağı upload hızları 4ten aşağı düşmüyordu.
yani 100m de olsa 10m de olsa her hane piyangoyla internet alıyor resmen şansına ne çıkarsa, eğer sitede oturuyorsan bir nebze şanslı oluyorsun.

-Gel gelelim bizde bir lojmanda kalıyoruz lojmanda şuana kadar 3 iss kullandık hepimiz farklı olmak üzere: komşularımdan biri turktelekoma 100tl üzeri fatura ödüyor, diğer komşumuz yanlış olmasın 80tl ödüyordu vodafone'a. Biz ise turknete geçtik ve 76tl ödüyoruz ve apartmandaki en hızlı internet bizim.

-Ama gel gör ki turktelekomdan çok iyi hizmet alıyorum diyende çok, turktelekoma sövende çok, turkneti övende çok turknete sövende çok, dolayısıyla insanları troll konu açmakla itham etmek mantıklı gelmiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
C
4 yıl
Yüzbaşı

Alt yapı yatırımı gerçekten gerektiği gibi olmadı yazık, denetleyen yok soru soran yok ne yapsınlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 13 Nisan 2020; 1:4:43 >

M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

maşallah akıyor bugün yok hocam covid 19 sebebi ile ücretsiz izine çıkarılan sıradan bir işçiyim rakip firmada falan çalışmıyorum ve evet kullanamadığım internet hizmetimin parasını zorla alıyorlar gayette sahtekarlık ve dolandırıcılık var tek bir müşteri dahi olsam benim gibi binlerce insan vardır bu konumda olan akabinde hepimize yapılan bu rezilliği başka nasıl tanımlayabiliriz? Markete gidip 1 paket makarna aldığınızda kasiyer kasada açıp paketin yarısını boşaltıp size geri verse bu kasiyere ne diyeceksiniz? tam parasını verdiğiniz makarnanın yarısına market tarafından el konulduğunda sessizmi kalacaksınız? Neden benim gayet haklı olarak tepki gösterdiğim bir olay için konumun altına gelip bu şekilde ileri geri konuşuyorsunuz trol vs şurda çalışıyor gibi ithamlar asıl sizmi para alıyorsunuz türk telekomdan, sizden bu şekilde mesajlar atmanızmı isteniyor şikayet konularına? Bakın oldumu şimdi öyle saça böyle tarak misali?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
T
4 yıl
Yarbay

Özel Müşteri Hizmetlerinin mail adresini p.m den verdim. Güzel bir şekilde derdini anlat,küfür,hakaret,ima da bulunma sakın adam gibi yaz yardımcı olakcaklar.
MAİL ATARKEN VE TELEFONDA GÖRÜŞÜRKEN LÜTFEN KİBAR OL


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @melo126
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim




Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
F
4 yıl
Çavuş

trol olduğunuda nerden çıkardın konunun. türktelekom çoğu yerde altyapısı rezalet veya verdikleri modem ısınınca arkadaşın dediği gibi sorunlar olabiliyor modemi kapatıp bekleyince soğuyor belirli bir süre daha sorunsuz kullanılabiliyor. diğer servisleri kullanan kişilerde türktelekomun altyapısını kullandıklarından benzer sorunlar olabiliyor türktelekom senelerdir altyapıya ücrt vermediğini herkes biliyor bir kaç ilde biraz fibere geçti gibi ama kazandıkları para yanında devede kulak kalır o fiber



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TulparHAN
D
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam kesinlikle haklısınız. Bunlar var ya, internet altyapı haklarının çoğunu kendileri alıp, diğer firmaları da engelliyorlar. İnsanlara 4 Mbps internet vermek nedir ya? 2005 yılındaki hızlar bunlar. Amerika'nın ezik gördüğü Romanya'da millet 1000 Mbps download alıyor. Bari izinleri verin başka firmalar yapsın. Bu firmadan genel olarak uzak durun. Her konuda uzak durmanızı tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 14 Nisan 2020; 1:10:39 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.