Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
717
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Everest ewr532ac3 smart app control router hakkında
S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar router 2017 üretimi ve o günden beri aynı firmware kullanıyor üretip bırakmışlar benim bir kaç sorum ve yardım talebim var lütfen sıkılmadan okuyun.

Router'ın asıl ismi şu :https://www.wavlink.com/en_us/product/WL-WN532A3.html

öncelikle ben bu routerdan çok çok memnunum parasının daha fazlasını hakediyor "benim gözümde" hatta xiaomi router 3 aldım iade ettim bunu aldım inanın bu router çok daha iyi wisp açısından yani kablosuzu kablosuz dağıtmaktan bahsediyorum.

ancak arayüz istediğim gibi değil, openwrt tarzı bir şey yüklemek istiyorum. mümkün mü acaba? bir de ben bu router'a telnet, ssh bağlantısı yapamıyorum. connection refused veriyor ve arayüzde herhangi bir ayar yok bunu nasıl başarabilirim? Smart app diye bir özelliği vardı , arayüzde app linkini veriyordu
Link burada:http://apps.iqs.link/rt01/
girip indiriyordun bir hesap açıyordun ve routerı o hesaba ekliyordun mobil veriden bile modemini uzaktan kontrol edebiliyor bildirimler alabiliyordun bu app'in sunucusu sanırım kapandı artık connect olmuyor modemin bu apple bağlantı kurduğu adresi herhangi bir site üzerinden sunucuya çevirip kullanmak mümkğn mü acaba litfen bilgisi olanlar bana ulaşsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.