Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
630
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahibinden. Com Türkiyenin En Şımartılmış Firmasıdır
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar bugün elimdeki bir ürünü satmak için sahibinden com ailan verdim. Beş dakika sonra ilan açıklamasını düzeltmek için tekrar giriş yapmak istediğimde üyeliğiniz durduruldu uyarı gelmeye başladı. Biraz araştırıp mh yi aradım. Sahibinden com un erken uyar sistemi varmış da ben giriş yapınca sistem dolandırıcı diye algılamış da... Safsatalar... Neymiş nick kısmında başka bir şey yazıyormuş. Dedim ben 2009 dan beri kullanıyorum bunu. 2009 dan beri dolandırsam milleti dolandırırdım. Peki nasıl düzelteceğiz dediğimde kimlik fotokopimi ve son üç aya ait elektrik su ya Doğalgaz faturasını fotokopisini göndermemi istediler. Açıkçası bana kimlik fotokopisi göndermek çok saçma geldi. Ben oradaki birinin benim kimlik bilgilerimi kötüye kullanırsa ne olacak? Sıkıntısını kim yaşayacak? Velhasıl kelam daha önce de böyle bir üyeliğimi kapatmışlar çok önemsememiştim. Ama bu sefer çok içerledim.

Neymiş dolandırıcılara karşı alınmış bir önlemmiş. Siz bu şekilde 10 kişi yakasanız biri dolandırıcı olur ancak ama geriye kalan 9 kişiyi mağdur etmiş olursunuz. Daha önce de böyle bir hesabımı kapatmışlardı ses çıkarmamıştım ama demekki bunlar bunu adet edinmişler sürekli yapıyorlar.

Neyse evrakları gönderdim bugün gelen cevabı görüyorsunuz. Sahtekarlar sizi.
Bu adamların arkası kalkmış. Havalanmışlar. Tekel olmuşlar bu da onlara her türlü şımarıklığı vermiş. İnşallah en kısa sürede ne liderliğiniz kalır ne de firmanız en kısa sürede batarsınız Allah'tan duam. Bundan sonra uygulamayı da kaldırdım daha sizin sitenizi falan kullanmam.

Dolandırıcı muamelesi gördüm. Yazıklar olsun size sahibinden!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Teğmen

ilginç...
sahibinden.com u yıllardır bende kullanırım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım acaba ürün sattığınız birisi sizi şikayet mi etti dolandırıcı diye ??
ilnalarınızı GET ile mi açıyorsunuz ??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.