Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2034
Tıklama
5
Öne Çıkarma
saddlemaker64 Yardımınızı İstiyor
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba değerli forum sakinleri biliyorum şuan psikolojik açıdan zor süreçlerden geçiyorsunuz. Bu haliniz içinde sizi sıkboğaz etmek istemem normalde ama biraz geribildirime ihtiyacım var. Forumda son yazdığım konuya gelen ilgi ve teşekkür mesajları için öncelikle hepinize ben teşekkür ediyorum. Bu ve bundan sonraki nesillerin faydalanması için o metni geliştirerek daha kapsayıcı bir şey yazmak istiyorum. Sizden isteğim o konuda eksik bulduğunuz, geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz veya eklenmesini gerekli gördüğünüz bir yer varsa yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca şu özellik çok iyi, bu çok faydalı, bunu kaldırma gibi önerilerinize de açığım. Değerli zamanınızı ayırdığınız için baştan teşekkür ederim.

Henüz okumayanlar için:https://forum.donanimhaber.com/yks-magdurunun-sinav-rehberi-sinav-surecinde-yapilan-hatalar-ve-cozumleri-saddlemaker64--142482252



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Son 3 ay



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Çavuş

Hocam yazınız çok iyi fakat çok uzun. Ben okudum ama çoğu kişi hepsini okumaya üşenmiştir bence



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Çavuş

11 den 12 ye gecisteki yazi bir tm ogrencisi en iyi nasil gecirebilir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
4 yıl
Yüzbaşı

Tytde süreyi yönetme teknikleri verebilir misin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.