Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
857
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evde nasıl spor yapabilirim ve boyumun uzunluğu??
K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Karantinadan hepinize selamlar :) Bugün sizden 2 konuda yardım isteyeceğim.
1. konu: Karantinadayız diye her tarafım yağ bağladı. Göğsümden ve göbeğimden acilen kurtulmam lazım. Fakat fiziksel gücümün de gitmesini istemiyorum (güç, kuvvet yani) kalıbım var, eski güreşçiyim. Sizden ricam yeme içme alışkanlıklarında ve bu konuda yardım etmeniz :) Evde hangi ve nasıl hareketleri yaparsam göğsümden ve göbeğimden kurtulabilirim?

2. konu: Henüz 15 yaşındayım. 2 ay sonra 16 yaşıma basacağım. Irk olarak Kafkasyalıyız, anne tarafım da baba tarafım da uzun. Şu an 1.74 boyunda falanım. Omuzlarım vs geniş, yapılıyım. 90 kiloyum ama hafif kilolu bir şeyim, yağ oranım düşük. Göbeğimi eritmek istememin sebebi de hoş durmaması, ki çok yok zaten dediğim gibi sporla aram var. Babam 1.90, annem 1.60. Babam 18'inde boy atmış. Aile olarak AŞIRI kıllıyız. Ben de çok kıllıyım doğal olarak, aileme göre kıllandım. Bu açıdan yardım istiyorum. Boyumun uzunluğunu çok takıyorum kafama :D ÇAPA'da min. 185 demişlerdi ilerideki boyum için, kemik yapım çok güçlüymüş. Doktorda tartıya çıkmıştım kas ve kemik ağırlığımın yüksek olduğunu söyledi. Bu yaşımda omuzlarım geniş ve 30 cm bileklerim var. Çok uzattım farkındayım. Lütfen boy konusunda bana yardımcı olun. Uzar mı, uzamaz mı, biraz tahmin lütfen ve ne yaparsam daha çok uzar? Çok uzattım teşekkür ederim :) <3

7. sınıf boy: 163
8.sınıf boy: 167-168
9. sınıf boy: (hatırlamıyorum)
10. sınıf boy: 174-175 arası



K
4 yıl
Er

K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkürler üstadım




Bu mesajda bahsedilenler: @kivancokten4099
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.