Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1066
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline Altyapının olduğu yerde hangi net?
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba forumdaşlar,

Başlıktanda anlaşılacağı üzere Superonline altyapısı olan siteye pek yakında taşınacağım. Tabi bu Corona varken nakliye firmasını, taşıyacak elemanları, taşıdıktan sonra o kişilerin dokunduğu eşyaları nasıl dezenfekte edeceğim? Bu da ayrı bir sorun!

Neyse, işin özü: Sitede SOL altyapısı olduğunu biliyorum. Sitelerinde yaptığım sorgularda fiber altyapı var diyor. TTnet altyapısı yok, şuan TTNET 50 Mbit sınırsız 85 TL veriyorum, 30 TL de sabit hat ücreti (uzun süredir hiç alo bile demedim ) ile birlikte toplamda 115 TL ödeme yapıyorum. Kurumsal Turkcel hattım ve bireysel Turkcell hattım var. İkisinde de TV+ üyeliği ücretsiz. Ayrıca D smart aboneliğim var, 2010 dan beri abone olduğum için her yıl ite kaka, kavga dövüş 20-22 tl lere üyeliği devam ettiriyorum. Mega paket olduğu için. Sadec 4-5 tane yeni belgesel kanalı yok. Tüm bunlara sahipken İnternet + Dsmart + Telefon = 137 TL aylık ödüyorum.

Şu aşamada benim için en uygun fiyat / performans bileşenine sahip hangi internet sağlayıcıya geçmeliyim? Sitede TTNET ile devam edemeyeceğim. Altyapıları yok. Muhtemelen cayma bedeli çıkacak. Tahhütüm 25.01.2021 tarihinde sona erecek. Yani mart ayını bitti kabul etsek 10 aylık bir süre daha var. Eve taşınana kadar da 1 ay daha geçer. D smarta devam edebilirim. TV+ üyeliğim kurumsal hattımdan dolayı ücretsiz olduğu için TV+ olan pakete ihtiyaç duymayacağım. Ama kutulu kullanımın ek avantajı varsa düşünebilirim.

Kısaca ne önerirsiniz?



B
4 yıl
Yüzbaşı

TT'nin altyapıları yoksa sana cayma bedeli çıkartmazlar. Anladığım kadarıyla Turkcell'in tüm avantajlarına zaten sahipsin. Sana tavsiyem çok para vermeden Millenicom ile SOL altyapısından hizmet alabilirsin. Forumdan birinin kodunu alırsan bir ay bedava kullanıyorsın. Zaten konusu var oradan bir kod al.



E
4 yıl
Yüzbaşı

Eğer biraz sabırlıysan Vodafone Net'e geçebilirsin. Şu sıralar ping ve loss sorunları var ama yakında halledeceklerini düşünüyorum. Günlük kullanımı azıcık etkiliyor ama fazla değil.

Yani TSOL altyapısı ile Superonline dışında bir İSS bakıyorsan Vodafone. Ayrıca benim kurulumumu yapan bayi bana 1 aylık faturamı hediye etmişti. Cayma bedelimin 500 TL'sini de faturamdan düşmüşlerdi ama TT altyapısı olmayan bir yere gidiyorsan zaten cayma bedeli çıkarmazlar diye biliyorum.

Bu arada galiba Millenicom geçici ya da kalıcı olarak Superonline altyapısından abone almayı durdurdu. Sitelerindeki paketler kaldırılmış çünkü..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 yıl
Yarbay

Altyapısı olmayan bir yere taşınırsanız aboneliğiniz cezasız şekilde SONLANMAYABİLİR. Öncelikle hat askıya alınır, bölge müdürlüğü ile konu görüşülür ve altyapı sağlanmasının mümkün olması halinde abonelik devam eder. Bu bahsettiğim konuyu sözleşmenizden okuyabilirsiniz. Genellikle altyapı temin süresi şeklinde belirtilir. Bu yüzden taşınacağınız adresteki bölge müdürlüğü ile konuyu görüşmeniz menfatiniz gereğidir. Sonradan sürpriz bir şekilde abonelik devam edebilir, faturalar çıkabilir. Bu hususta bilgi almalısınız. Ancak corona sürecinde olduğumuz için hem kendi hem de müdürlük çalışanlarının sağlığı açısından müdürlüğe gitmek yerine, telekom online işlem merkezinden "tüketici şikayetleri" başlığı altından, "şu adrese taşınacağım, adresimde altyapı durumunu bana iletebilir misiniz" şeklinde yazabilirsiniz. Duruma göre değerlendirirsiniz.



E
4 yıl
Yüzbaşı

Fiyat olarak superonline altyapisindan vodafone net tavsiye ederim. 35 mbps hiz turkcellde 109 lirayken vodafone da modem ucretiyle 89 liraydi 3 ay 100 mbps veriyorlardi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
4 yıl
Yarbay

Kendisini alabilirsiniz.
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti/turkcelllilere-ozel-100mbps-platin-paket



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.