Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
N11 SAHTE ÜRÜN SATAN SATICIYI KORUYOR
L
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yaklaşık bir hafta önce n11 üzerinden şarj aleti satın aldım.Evdeka adlı mağaza tarafından ürünün orjinal oldugu belirtilmiş ancak bana gelen ürün düpedüz sahte ürün hemde arızalı.Durumu n11 müşteri hizmetlerine fotoğrafları ile birlikte ilettim hemen,kendileri 3-4 günlük inceleme sonucunda bana dönüş yaptılar "satıcı hakkında gerekli incelemeler yapılacaktır ama size dönüş sağlanmayabilir" dedikten sonraki gördüğüm ilk işlem satıcının orjinal olarak sattığı başlığı değiştirmesi ile sonuçlandı.Evet sahte ürün bana kaldı ama satıcı o ürünü halen satmaya devam ediyor orjinal oldugunu iddia ederek.İlan ekran görüntüsü de mevcut.Satıcı da pişkin pişkin "iban verirseniz 4 tl iadenizi yapalım" "Ürün orjinal,bizi karalıyorsunuz" "Türk Ticaret Hukukunda bir suç teşkil etmektedir." gibi laflar söyledi.Hepsi kanıtları ekran görüntüleri mevcut.
Bu satıcıyı nereye şikayet edebilirim?Yasal merciler neresidir.Parasında değilim ama bir ceza almasını istiyorum çünkü n11 hiç bir işlem yapmıyor...

Kutu üzerinde iki adet nokia logosu var ama ikiside birbirinden bağımsız.Ürün üzerinde made by bowers yazıyor.Ve görseldeki üründen farklı.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.