Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
256
Cevap
10910
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Alevilere İğrenç Hakaretler !
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pınar Fidan adlı bir mahlukat sahneye çıkıp şaklabanlık,dalkavukluk yapacağım diye Alevilere hakaretlerde bulunuyor ve bazı kişilerde çıkıp buna "Bu kara mizah ne var bunda ? " diyebiliyor.Bende bu kişiyi savunanlara soruyorum eğer Sivasta,Maraşta,Çorumda katledilenler sizin aileniz olsaydı aynı düşüncede olabilir miydiniz ? Benim için bu olayı görüp sesiz kalıp sesini çıkarmayanların bu kadından farkı yoktur.Daha önce aynı hatayı Mehmet Ali Erbil'de yapmıştı daha sonra nasıl özür dileyerek cem evlerini gezdiğini görmüştük.

Şu aşağıda söylediği sözlerin neresi mizah ?

"Hiç bir şey yapmadan cennete gideceğine inana insanlar"

"Cemevi saldırılarında hiç Alevi kaybetmiyoruz"

"Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin"


Videoyu izlemek için tıklayınız

Birde çıkıp linç yememek için bende Aleviyim diyerek açıklama yapıyor.Mesele Alevi olup yada olmamak değil mesele insan olabilmektir.Böyle bir durumun ne mizahı olur nede şakası olur.

< Resime gitmek için tıklayın >



K
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-328F93D37 - 4 yıl +141
Dürüst olun ve oyunu kesmeden başından itibaren verin.
Yoruma Git
Karbon 12 - 4 yıl +51
hiciv ya da kara mizah ayarında bir şey yapmaya çalışmış gibi, bizim toplumda alışık olmadığı için ters tepmiş görünüyor. larry david diye birisi var, adam amerikalı yahudi am...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Holy Templar - 4 yıl +31
C
4 yıl
Binbaşı

Bu kadın gibi zavallılar her zaman olmuştur, olmayada devam edecektir. Konuşmaya bile değmez. Umarım hukuk organlarımız gerekli işlemleri kendisine yapacaktır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

Dürüst olun ve oyunu kesmeden başından itibaren verin.



T
4 yıl
Yarbay

Alevi değilim ama yaptığı konuşmalar iğrenç ötesi, hükümetin devreye girip hakkında yasal işlem başlatılması gerekiyor. Tazminat hapis neyse cezası kesilmeli.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Er

bütün kanallar önünde alevilerle bir araya gelip özür konuşması yapsın.

koltuğunda kahveni içerken instagramdan post paylaşmakla olmaz bu işler

zaten millet birbirine girmek için bileniyor sende boş boş stand up gösterinle kin ve düşmanlığa sürükleme



H
4 yıl
Yarbay

hiciv ya da kara mizah ayarında bir şey yapmaya çalışmış gibi, bizim toplumda alışık olmadığı için ters tepmiş görünüyor. larry david diye birisi var, adam amerikalı yahudi ama '' curb your enthusiasm '' dizisinde yahudilere yapmadığını bırakmadı. dizide yahudice konuşmaya çalışıp saçmaladı çünkü bilmiyordu. nazi toplama kampından kurtulan bir yahudiyle, survivor yarışmasından elenen bir eleman kimin durumu daha kötü geçti diye tartışmıştı. ricky gervais ya da stephen colbert gibi isimlerde bu ayarda gidiyor. bu kızda bu isimleri izleyip gaza gelmiş ve bende buradan yürürüm demiş ama görüldüğü üzere olmamış.



A
4 yıl
Yüzbaşı

Ateist biri olarak kokak ve salakliktan oteye gidememis, konusurken titreyen bir mahlukat goruyorum. Bir grup insanin oldugu olaylari mizah konusu yapabilecek gucte oldugunu zanneden bir salak. Bunun anasini, babasini gozunun onunde yakip sonra ayni mizahi yapacaksin ki ancak o zaman empati kurabilir. Muslumanliga kara mizah yapamamis da sanki aleviler baska bir dine mensup gibi daha kucuk bir grubu hedef almis.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 yıl
Teğmen

Ben genelde alevileri seven bir insanim alevi bir kiz arkadasimda vardi fakat bazi aleviler varki insan bunlari gorunce zivanadan cikiyor ! Aleviler elbetteki uzun yillar boyunca baskilara, katliamlara ve zorunlu goclere tabi kalmislardir ama bunu kotuye kullanip surekli provokasyon yaratan aleviler de var !



G
4 yıl
Yüzbaşı

Kadın ofansif mizah yapmış anlamak biraz da olsa zeka gerektiriyo tabi, twitter'da ve linçsözlükte ki cahillerden böyle bir tepki gelmesi şaşırtmadı bu yüzden. Hayır şu mizahı Woddy Allen yahudiler üzerinden falan yapınca tebrik edip alkış tutan kitle bir de bu.

Ülke'nin en büyük kitleye sahip komedyeni Cem Yılmaz'ın niye politik espri kasmadığını buradan anlayın. Bu mallar anlamaz hemen linç ederler çünkü. Sanki hiç gündemimiz yok bir de stand-up savunduruyorsunuz adama.


Bu mesaja 6 cevap geldi.
G
4 yıl
Binbaşı

Benimde ortağım alevi aram iyidir. Kızacak bişi yok her gün sunnilere Muhammmed e ana avrat küfür edenler var burada. İğne size batınca cıyak cıyak bağırmayın.

Gelelim bu asalağın yaptığı sözde standupa gülüşenlerle kendisini iq seviyesi bu söylediklerine gülecek kadarsa zaten tartışmaya gerek yok bence.



A
4 yıl
Yüzbaşı

Bahsettiginiz adam acaba kara mizahina hitler Almanyasinin yahudileri cocuk,buyuk gozetmeden gaz odalarinda oldurmesi, sabun yapmasi, deneylerde kullanmasi, iskence etmesi, tecavuz etmesi konularini da dahil etmis de bir kitle de bunu alkislamis mi? Yahudi cocuklarini kucuk yasta .. sin sonra oldureceksin diye bir mizah yapsa cok komik olur degil mi?
Cem yilmaz dini konularda gayet de espri yapiyor. Nasil dikkat cekmeyecegini gayet iyi biliyor. Basarisinin temeli zekasi cunku. Adam cennet cehennem, olumden sonraki dunya, reelkarnasyon falan hepsiyle dalga geciyor ve kimse tepki gostermiyor. Neden biliyor musun? Cunku ayirt etmeden tum inanislarla alay ediyor ve izleyenler kendi inanislarina yormak istemiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jakoßen
Q
4 yıl
Yarbay

Her naneye gülmeye eğilimli biriyimdir. Anthony Jeselnik gösterilerini izledim ofansif deniliyorsa kralını yapan adamlardan baya güldüm gösterilerine. Fakat bu kadının 2dk lık konuşmasını dinledim komik bir kelimesi bile yok. Ofansif mizah yapıyor diyenler önce kabul edelim komik değil. Hem komik değil hem de böyle konulara girersen sonra sıvama kısmına geçersin yanlış anlaşıldı bla bla bla.

Genel not: Biri bir bok yediğinde geri vites için yanlış anlaşıldım vb. diyorsa sektir edin hiç bir nane olmaz ondan. Tarih bu kalasların yaptıklarıyla dolu son hatırladığım örnek takımı uğurlamaya gelen taraftara suriyeli gibiler ehehehe diyen sinan gümüş kalasıdır, tuttu utanmadan sıkılmadan akşamına yanlış anlaşıldım dedi sığır.



L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

M
4 yıl
Yüzbaşı

İyi insan olamadıktan sonra alevi ya da müslüman ne farkeder. Bunu bi anlasa insanlar olay çözülecek , ama işte... Ve bence konu da fazla abartılmış.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

Bu pislik sürüsünü tınlamıyacaksınız fazla arkadaşlar ben Alevi tanıdım Ateis tanıdım Hiristiyan tanıdım bana karşı bir yanlışlarını görmedim ama ben Müslümanım Sunniyim bunlara göre Dünyanın merkezi bunlar tek doğru kendi dinleri başka herkez yanlış e ben bunlardan çok pislik gördüm hak yiyeni gördüm nasıl olucak bu iş Söyledikleriyle yaptıkları bir değil Müslümansan zaten başkasınına inancından dolayı hakaret etmiyceğini bilirsin saygı gösterirsin.Hani çok güzel bir sözdür Bir lafa bakarım lafmı dir bir Söyleyene bakarım adammı die! Bunlar adammıkı söyledikleri sözün bir kıymeti olucak diyim geçin bunları aldırmaycaksınızki kendi kendilerine yok olup gidicekler.Uzak durum bu tip insanlara benden uzak dur arkadaşım diyin Ahlak bekçisi insanla zerre muhabbeti kestim işe yarıyor deneyin görün.Muhatap olmuyacaksınız kayle almıycaksınız ki kendi kendilerine eylenip durucaklar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben şunu merak ediyorum eğer madımakta canlı canlı yanan sizin aileniz olsaydı "Bence bu konu fazla abartılıyor" diyebilir miydiniz ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mehmehcik_71
X
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Ben şunu merak ediyorum eğer madımakta canlı canlı yanan sizin aileniz olsaydı "Bence bu konu fazla abartılıyor" diyebilir miydiniz ?
Bir tek bu memlekette alevilermi katliamlara ugradilar ? Bir kac tane kafatascinin yanlis politiklari yuzunden 80 darbesinde bu memlekette kimler ne iskenceler gordu onlari niye soylemiyorsun ? 28 Subat darbesinde karisi ortulu olanlarin ordudan atildigi, cuma namazina gidenlerin listesinin yapildigi donemler oldu onlari niye soylemiyorsun ? Bu fetullah illeti yuzunden ben vatan haini degilim diyerek intihar eden kac tane memur var biliyormusun sen bunlari ?

Soz konusu alevilik olunca niye hemen tansiyonu yukselten seyler soyluyorsunuz onu anlamiyorum ?


Bu mesaja 3 cevap geldi.