Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1470
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cinsiyetçiliğin dibine vurdular
U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar ilgili tweet burada.https://twitter.com/BOLDmedya/status/1239990839327313920?s=19


Kısaca özetlemek gerekirse korona virüs nedeniyle cezaevlerindekilere tahliye istiyorlar ve öncelik kadin çocuk ve yaşlılar. Erkekler korona virüse doğuştan bağışıklık kazanmış olarak doğuyor biz bilmiyoruz demekki yada her zaman ki gibi "gebersin erkekler" modu açık. Bu tweet e atana biraz yüklenmek gerekiyor diye düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 yıl
Yarbay

çocuğuyla cezaevine girmek zorunda kalmış siyasi suçlulara öncelik verilebilir. çok sayıda siyasi suçlu kadın var cezaevlerinde. birçoğu çocuğu ile yatmakta çünkü hemen hepsi gariban insanlar.

siyasiler, tarikat liderleri, örgüt liderleri birbirlerini yerken en alttaki dünyadan habersiz kişileri hapse atıyorlar ve olan çocuklara oluyor. cezaevlerinde 6000 çocuk varmış.

bizde ise durum şöyle oluyor, cezaevleri yetersiz ve cezaevine sokulmayı bekleyen çok sayıda siyasi suçlu var diye siyasi olmayan suçluları (kriminal suçlular dahil) saldılar ki siyasi suçlulara yer açılsın. normalde hapisten çıkamayacak olan birsürü gerçek suçlu son dönemde alel acele getirilen yeni kanunlarla salındılar. birsürü katil, gaspçı var bu salınanlar içerisinde ve yerlerine siyasi suçlular koyuldu ki bu siyasi suçlular içinde sırf bir bankada hesap açmaktan suçlanan iki küçük çocuğuyla hapse girmek zorunda kalmış ev hanımı kadınlar var (tabi bahsi geçen bankanın genel müdürü ve kurucuları şu anda devlette üst düzey görevlerdeler orası ayrı) bahsi geçen örgütleri günahım kadar sevmem ve o örgütlerin yöneticileri ve liderleri idam edilsinler istiyorum ama şimdi şöyle bi durum var, örgütün üst düzey yöneticileri bugün rahatça dolaşıyorsa ve birsürü ev hanımı kadın çocuğuyla hapiste ise ortalıkta mantıksız işler döndüğünü söylemek için müneccim olmaya gerek yok.

cezaevlerinde o kadar çok sayıda çocuk var ki, o kadar rezil durumdayız ki, cezaevlerinde çocuklar için kreşler açıldı.

ama öte yanda kocasını ya da sevgilisini öldürmüş kadınlar da var cezaevlerinde. birsürü psikopat kadın da var, kriminal suçlu olan. bunları asla çıkarmamaları lazım ki haberlere çıkan bu tarz kadınların çocukları da yok genelde.

sırf kadın diye insanların öncelikli tahliye edilmesini istemek hastalıklı bir düşünce. tamamen temelsiz bir cinsiyetçilik bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Mart 2020; 2:18:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 yıl
Yarbay

yalnız ilk mesajda paylaşılan link bold medya denilen kanala ait. bu kanal fetö nün kanalı ve youtube da bakarsanız ülkemizde yasaklı.

Bilgi olması için yazıyorum çünkü bu kanal kendisinin fetö mecrası olduğunu saklıyor tabii ki.

çok gıcığım böyle kanallara. kendileri diktatörlüğün babasını yaparlar ama gücü kaybedince hemen özgürlükçü rolüne bürünürler yalandan. kuzu görünümlü kurt bunlar. o kanalda çıkıp özgürlükçü gibi konuşan aklı başındaki çakalların hepsi doğuştan yalancı ve asıl bunların hapislerde olmaları lazımdı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

Cezaevine giriş çıkışlar kontrol altında, kim olursa olsun ateşi ölçülüp giriliyor memurundan müdürüne polisine kadar. Yeni mahkum geldiği zaman önce hastaneden korona virüsü olmadığına dair rapor alınıp öyle cezaevine götürülmek zorunda. Şuanda memleketin en korunaklı yerleri cezaevleri, çünkü dışarıyla bağlantıları yok veya çok az. Bir nevi zaten karantinadalar. Bir de sanki hepsi baklava çalıp içeriye düşmüş veya bankadan hesap açmış diye içeride yatıyor diye düşünmeyin. Cezaevinde çalışıyorum bu arada.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.