Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corona beni salçalı makarna manyağı yaptı
0
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Corona nedeniyle biraz stok yapayım dedim, zira normalde de 3 öğün kendi yaptığı yemeğini yiyen biriyim ve her daim belli bi stok bulunur evde, her tür yemeği yaparım ve çeşit çeşit yerim çünkü. 3-4 paket de makarna aldım, hani olur da dışarı çıkamayacağımız günler gelirse ekmek yerine geçer diye. normalde makarnayı sadece ton balıklı makarna ile yerdim. zaten bunun dışında pilav-makarna tüketmiyorum. ana yemek yanında bolca salata yerim her zaman.

şimdi evde makarna olunca gözüm ilişiyo, biraz yapayım dedim. daha önceleri salçayı az koyuyor olduğumu fark ettim. bu kez salçayı daha fazla koyarak salçalı makarnalar yapmaya başladım ve resmen parmaklarımı yiyorum. müthiş lezzetli bir şeymiş hakkaten. hep öğrenci yemeği diye maytap geçip fakir işi görürüz ama aslında gayet de iyi bir yardımcı yemek.

salçalı makarna o kadar lezzetli geldi ki, yanına ketçap mayonez bile eklemiyorum. tadını bozuyo. sadece salçalı makarnayı tek yiyorum (ana yemeğin yanında yardımcı yemek niyetine tabi)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.