Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Viofo A119 v3 Kullananlar
F
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba, ürünü geçen hafta aldım. şuan için bir sorunum yok, sadece yansımalar cok fazla oluyordu cpl filtre sipiariş geçtim. var mı kullanan arkadaşlar, buradan yardımcı olalım birbirimize



W
4 yıl
Yarbay

Takipteyim; bir ay içerisinde satın alacağım. Filtre olarak hangi ürünü tercih ettiniz? A129 Duo IR modelini almayı düşünüyorum ancak arka kamerasına uygun filtre üretilmemiş sanırım filtre konusunda fikir bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam standard filtre var, dediğiniz gibi arka kameraya uygun olanı yok. ama bana sorarsanız mutlaka alırken filtreli alın ön kameraya, daha iyi olur diye düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 10 Mart 2020; 13:56:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @WP Maokai
F
4 yıl
Er

selamlar ben de 1 adet aldım ürün elime henüz ulaştı. Satın alırken park modu kablosu da sipariş vermiştim fakat 3 kablolu değilde 2 kablolu modelini sipariş vermişim. siz 3 kablolu mu 2 kablolu mu alıp monte ettiniz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam ben park kitini kullanmıyorum ama ayrıca almıştım 3 kablolusunu.




Bu mesajda bahsedilenler: @fatih9790
F
4 yıl
Er

merhabalar. viafo 119 v3 satın aldım kurulumu kolay yapıldı. park kitini de 3 kablolu olanını aldım. problemım şu 3 dk halindeki ve park halindeyken 500 mb yer tutuyor. sürekli araba kullanan biri değilim haftada 1 2 çıkıyor trafiğe araç. tüm ayarlarını yaptım fp düşürdüm ama yinede 500 mb altına ındıremedim 128 gb sd kart var ve 3 dk 500 mb desen anca11 saat kayıt alabılıyor max. bunu nasıl arttırabılırım sureklı kayıt degılde darbe halınde veya hareket halınde mı yapsam nasıl olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.