Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1459
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Amnesia: Rebirth | PS4 | Ana Konu | 20 Ekim 2020
H
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi



Frictional Games (Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: A Machine For Pigs), yeni Amnesia oyununu PlayStation 4 ve PC platformlarına duyurdu. Çıkış tarihi olarak Sonbahar 2020 düşünülüyor.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedysseus -- 26 Eylül 2020; 23:29:30 >

V
4 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Amnesia ve SOMA geliştiricisi Frictional Games, Amnesia: Rebirth'ü PlayStation 4 ve PC için duyurdu.

Sonbahar 2020'de çıkacak.

Frictional Games tarafından belirtilene göre "Amnesia: Rebirth yeni bir ana karakter, yeni bir ortam, yeni bir hikaye ile orijinal oyundan öğrendiklerimiz üzerine inşa edilmiş bir oyun."

Oyunun tanıtım yazısı:

Nefes bile almayın. Yaratık sadece birkaç santim uzağınızda. Tek bir amacı var, o da korkularınızdan beslenmek. Böylece karanlıkta sinmiş, içinizdeki sesi susturmaya, korkularınızı bastırmaya çalışıyorsunuz.

“Seni tanıyorum. Neler yapabileceğini biliyorum.”

Amnesia: Rebirth’te Tasi Trianon rolünde Cezayir çölünün ortasında uyanıyorsunuz. Günler geçmiş. Neredeydiniz? Neler yaptınız? Diğerleri nerede? Yolculuğunuzda geriye doğru giderek geçmişinizin parçalarını toplamaya çalışın. Bundan sağ kurtulmanın tek yolu sizi içten içe yiyen korkunun üstesinden gelmek.

“Ne öfkelenebilir ne de korkuya kapılabilirsin.”

Zaman aleyhinize işliyor. Kendinizi Tasi’nin yerine koyup kişisel korku ve acılarla dolu yolculuğunda ona rehberlik edin. Bu ıssız yerde yolunuzu bulmaya çalışırken umut, korku ve içinizi yakan pişmanlıklarla da mücadele edeceksiniz. Başarısız olursanız her şeyinizi kaybedeceğinizi bilerek bu yolculukta adım adım ilerlemek zorundasınız.


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amnesia_Rebirth_PS4_ve_PC_icin_Duyuruldu-99884.htm

-----

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Eylül 2020; 19:53:24 >

S
4 yıl
Yarbay

Frictional Games yaptığı işin hakkını sonuna kadar veriyor. Bu oyunda baya sağlam gözüküyor.



C
4 yıl
Yarbay

Amnesia: The Dark Descent, P.T. ile beraber, türünün en iyi oyunlarından biriydi. PC'de 4-5 kere bitirmişimdir. PS4 versiyonunu da Hard Mode'ta bitirmiştim.

A Machine for Pigs o kadar iyi değildi, ama onu başka bir firma geliştirmişti. Rebirth'ü gene Frictional Games geliştiriyorsa çok iyi bir deneyim sunacağına kuşkum yok. Merakla bekliyorum.

Sızan bilgilere ve ekran görüntüsüne bakılırsa, oyun bu sefer modern zamanda geçecek. The Dark Descent'ta kısaca değinilen Cezayir'deki kabiri de araştıracağız gibi görünüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Mart 2020; 13:26:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Binbaşı

Umarım dil desteği olur. Bu tarz oyunlarda combat ya zayıf oluyor, ya hiç olmuyor zaten. Anlamdan oynamak keyif vermez.



V
4 yıl
Yarbay

Amnesia: Rebirth Serinin Önceki Oyunlarından Farklı Bir Korku Deneyimi Sunacak

< Resime gitmek için tıklayın >

Geliştirici Frictional Games, yeni oyunu Amnesia: Rebirth ile serinin önceki oyunlarına kıyasla farklı bir korku deneyimi sunmak istiyor ve kulağa biraz SOMA tarzı olacak gibi geliyor.

Oyunun kreatif direktörü Thomas Grip tarafından belirtilene göre "Amnesia: Dark Descent'ta oyuncuların sevdiğini düşündüğümüz çok şey var, daha iyi yapabileceğimizi düşündüğümüz çok şey var, SOMA'dan öğrendiğimiz çok şey var ve bunların hepsini bir araya getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz."

"Amnesia: Dark Descent'ı geliştirmeye başladığımızda yapmak istediğimiz şeylerden biri tematik konunun merkezde olmasıydı. İnsan kötülüğü hakkında olmasını istedik fakat bu tema biraz ikinci planda kaldı ve bunun yerine oyun 'çok korktum, canavar geliyor'a odaklandı. Bu yüzden yeniden bir şans vermeye karar verdik. Korkunun sadece bir canavarı gördüğünde yaşanan, kısa süreli bir his olmasını istemiyoruz. Korkunun zamanla büyüyen bir his olmasını istiyoruz."

"Amnesia: Rebirth ile SOMA arasındaki en güçlü bağlantı, oyuncuları bir karaktere ve bir durumun içine sokmaya ve onları bu durumu ciddiye almaları gerektiğine ikna etmeye çalışmamız."

"Amnesia: Rebirth'te asıl güçlü etkinin ne zaman geleceğine yönelik, SOMA gibi oyunun ortalarına doğru olduğunu söyleyebilirim."


https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Amnesia_Rebirth_Serinin_Onceki_Oyunlarindan_Farkli_Bir_Korku_Deneyimi_Sunacak-101814.htm



V
4 yıl
Yarbay

Amnesia: Rebirth | Release Date Reveal Trailer | PS4

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay

Amnesia: Rebirth Güncellemesi Adventure Modunu Ekliyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Frictional Games bugün Amnesia: Rebirth için yeni bir guncelleme yayınladı.

Oyunun hikayesini korkup gerilmeden deneyim etmek isteyen oyuncular için Adventure modunu ekliyor.
 
Bu modda canavarlar hâlâ var fakat oyunculara saldırmıyor. Bir anda çıkan öd patlatmaları kaldırılmış ve oyunun mekanları daha aydınlık.
 
Güncelleme şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4'e birkaç hafta içinde gelecek. Zamanında bunun bir benzeri Safe mod adı altında Soma için yayınlanmıştı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amnesia_Rebirth_Guncellemesi_Adventure_Modunu_Ekliyor-108374.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.