Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
445
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet sabit telefonların beni engellemesi rezaleti
Y
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar ; öyle salak bir derdim var ki içinden çıkamıyorum. 26 eylülde istanbul'da yaşanan depremden sonra türktelekom hattımın 1 günden daha uzunca çekmemesi üzerine Turkcell'e geçiş yaptım. Ancak geçtiğim günden itibaren Turknet sabit telefonlar beni aradıklarında dıt dıt diyerek kapanmakta. ben bu durumu çalıştığım kurumun il müdür sekreteri sana ulaşamıyoruz diye cep telefonuma mesaj attığında farkettim.

Konuyu Türkcell e aktardığımda bu sorun Turknet'ten kaynaklı orası ile görüşün diyorlar. Turknet'i arıyorum sıkıntı Turkcell kaynaklı orası ile görüşün diyorlar. Cimer vasıtası ile Btk ya yazıyorum hiç okumadan Turkcell ve Turknet'e atıyorlar yazımı ve aynı cevapları alıyorum.

Hattı iptal edecem 250 tl cayma bedeli var. ne yapacağım bilemiyorum. belki de bir ton iş başvurusunu bana ulaşamadıkları için kaçırdım. Bir yol bulamazsam verecem cayma bedelini artık. Yol yordam bilenlerden yardım bekliyorum.



X
4 yıl
Yarbay

Merhaba.
Hiç kimse mi size ulaşamıyor?



Y
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sadece Türknetli sabit telefon kullananlar ulaşamıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yüzbaşı

##21# yes deneyin birde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.