Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
441
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar Sürekli Kilitleniyor
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım bazen açıldıktan 5 dk sonra bazen 15-20 dk sonra bir anda kilitlenip kalıyor. Memorytest yaptım sorun yok görünüyor. Hdtune programından ssd ve hdd sağlıklarına baktım. Onlarda da problem yok. Sorun neden kaynaklı olabilir? Son olarak stres testi yaptığımda işlemci sıcaklığı 10 dakikanın sonunda 80 dereceye ulaştı.



A
4 yıl
Yüzbaşı

işlemci sıcaklığı boşta ve yükteki sıcaklığı nedir boşta 55 yükte 85 üzeri ise termal macunu hatta işlemci fanını değiştirip yerine kaliteli bi soğutma sistemi alın ama bazen



F
4 yıl
Er

Ekran kartı bulunuyor mu ? Bulunuyosa ekran kartını sökerek monitörü anakarta direkt bağlayarak açabilir misin ? Bir süre tekrar kilitlenme yaşayacak mısın ? Bazen ekran kartlarından kaynaklı donma sorunu olabiliyor çünkü bir seçeneği daha elemiş oluruz 80 derece yüksek fakat aşırı bir sıcaklık değil yük altında aldığınızı söylüyorsunuz sistem boştayken bilgisayarı kitleyecek kadar ısınamaz ki sıcaklıktan dolayı kitlenme yerine mavi ekran ve kapanma görmeyi beklemek gerekiyor. direkt donma ram göstergesi ramler sağlamsa birde ekran kartını değerlendirelim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.