Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
250-300 tl civarında kulaklık önerisi
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hali hazırda kz zs10 pro kullanıyorum ancak çıtayı bir tık yükseltmeye karar verdim bassları güçlü ve derin mid ve tiz dengesi iyi olan bir ürün arıyorum önceliğim yine kulak içi ama her türlü öneriye açığım kablolu kablosuz tws kafaüstü vs.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Çavuş

JBL T110bt veya T205bt modelleri olabilir. Ayrıca Sony WIC310 modelini de inceleyebilirsin.



M
4 yıl
Yarbay

Zs10 Pro KZnin şu ana kadar çıkardığı en iyi kulaklıktır. Ve o rakama üstüne çıkamazsınız. Fakat ali'den #Aliexpress TRY 302.46 30%OFF | FAAEAL Hibiscus elmas gibi karbon diyafram dinamik HIFI kulak kulaklık monitör sahne IEM kulaklık kaplama Metal
https://tr.aliexpress.com/item/4000268695685.html?mb=91VWkd6ZVK4JNbX&srcSns=Copy%20to%20Clipboard&tid=white_backgroup_101 alınırsa üst olur. Ben ilk alanlardandım. O zamanlar fiyatı 600 küsürdü. Yinede değerdi..

https://kulakligim.net/kulakici/faaeal-hibiscus-incelemesi/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Er

SONY-MDR-XB510AS Extra Bass kulaklığı şiddetle tavsiye ediyorum. Aylardır kullanıyorum ve çok memnunum. Kulak içi kulaklıklarda 59 OHM empedansa sahip kulaklık bulmak çok zordur, eğer ses kaynağında güçlü ise harika sonuçlar alırsın. Bir denemeni tavsiye ediyorum.

Not : iPhone 7 telefonda sonuçlar gayet iyi ama bir MacOS bilgisayardaki gibi değil. Zira MacOS bilgisayarların ses kartlarının çıkışı gayet yüksek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.