Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hi Fi Cihaz Tamircileri
H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hi Fi Cihaz Tamirciler ile ilgili bir konu açma ihtiyacını duydum , Özellikle İllere göre , daha önce AVR Pikap hop vb cihazlarını tamir ettirdiginiz ve hizmetinden ustalıgından memnun kaldıgınız ustaların isim adres ve benzeri bilgilerini paylaşırsanız sevinirim selamlar



3
4 yıl
Binbaşı

bursa'da yaşayan biri olarak baykoz elektronik önerebileceğim tamirci ve üretici. ürettiği dac ve kulaklık amfisini memnuniyetle kullanıyorum. bir solid state amfimin trafosunu tamir ettirdim 2 yıl oldu sorun çıkmadı.

baykoz elektronik





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 13 Şubat 2020; 22:46:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bilgi için teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @333
H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Crosley Çantalı pikap sahibi bir arkadaşımın Ankara da bu cihazlardan anlayan bir ustaya ihtiyacı var ,



C
4 yıl
Yüzbaşı

izmir kahramanlarda maslinelektronik var. normalde bu tür toplara girmem ama bu arkadaş gerçekten farklı. bu gibi işlerde, insanların aslında en büyük endişelerinin ve kafalardaki soru işaretlerinin ana kaynağı güven endişesidir. bu arkadaş ismi erkandı galiba, sizin yanınızda cihaza bakıyor ve tamirini yapıyor. arıza tesbiti için parada almıyor. yani sandelyeyi verdi bana yanına oturdum. tamiri baştan sona izledim. bazı ölçümlerden sonra, arızanın bir adet yanmış kondansator olduğunu gösterdi. onu değiştirdi ve olay bitti. aslında biz tamire giderken, besleme trafosunun yanmış olabileceğinden çok endişeliydik. hatta emin gibiydik. uzun lafın kısası işini dürüst ve iyi yapan bi servis. şahsen ben çok memnun kaldım. yani izmirde böyle bir yer var. haberiniz olsun.
ahada linkinide bulup ekledim alta
http://www.maslinelektronik.com/teknik-servis-galeri/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 5 Mart 2020; 3:34:12 >

H
4 yıl
Yarbay

Yok mudur Ankara' da iyi bir tamirci tavsiyesi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.