Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1037
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi Oyun Günlük Hayat İngilizcesi İçeriyor?
P
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam ben ingilizcemi geliştirme çabasındayım ve bence neyi keyifle yapıyorsam, ondan daha çok öğreneceğimdir. Dolayısıyla ben oyun oynamaktan çok keyif alıyorum ve günlük hayatta en çok konuşulan ingilizceye sahip bir kaç oyun arıyorum ki boş kelimeler öğrenmekle zaman geçirmeyeyim. Gramer bilgim yeterince iyi sayılır özellikle kelimelere yoğunlaşacağım sürekli aynı kelimeler karşıma gelirse daha çok aklımda kalıcı olacaktır.



V
4 yıl
Yüzbaşı

GTA olabilir ama ondada sokak dili falan konuşuluyordur heralde. neden gta dedim sürekli sokakta şehirde günlük hayatta geçiyor diye. Diger oyunlarda genelde büyülerden bayıltmalardan adam öldürmekten bahsettiği için pek sanmıyorum işe yarar bişi ögrenesin. oxfordun ince güzel hikayeleri var en fazla 150 sayfa olsun seviyene göre onlardan başlamanı tavsiye ederim.



H
4 yıl
Yüzbaşı

Oynamak yerine yayın izlerken chat te sohbet etmek daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum öyle bir yönteme başvurabilirsiniz illa oyun dediginiz için söylüyorum yoksa çok daha pratik yöntemler siteler var insanlarla konuşmak için daha yararlı olacaktir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

chat yaparsam yerimde sayarım diye düşünüyorum izlediğim filmleri oyunları anlayamayacağım sadece belirli kalıp ve kelimelerle sınırlı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Holmes was here
H
4 yıl
Yüzbaşı

Native veya dile çok hakim olan insanlar ile iletişime geçip günlük aktivitelerden konusursaniz ister istemez sizi gelistirecektir bence yerimde sayarim diye düşünmeyin eğer kültür olarak amerikaya daha yakınsaniz dizi film gibi şeylerde family guy gibi show lari öneririm çoğu kişi farketmese de full olarak anlamak icin esprileri hem dile hem de kültüre hakim olmak gerekiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pcheveslisi
O
4 yıl
Yarbay

Oyunlarla vakit kaybetme
Dizi ve film izle gunluk ingilizce içer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Özellikle şu sıralar kelime öğrenmeye yoğunlaşıyorum. İstediğim kaynak, aynı kelimeleri (dizi, film veya oyun) ara ara tekrar edecek bir kaynak. Hani oyun oynamayı seviyorum diye oyun tavsiyesi düşündüm. Evet FRIEND dizisinide eng altyazılı olarak 1 sezon izledim yararı oldu tabiki ama bi süreden sonra bıkkınlık verdi bana. Yani kısacası önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Olgi
Z
4 yıl
Yarbay

Teknik,nadir ve old ingilizce haricinde kalanlar işte.Yani herhangi bir medya materyali tüketmen yeterli.Yalnız,bazen fansublar inisiyatif alarak araya nadir sayılabilecek kelimeler sıkıştırabiliyorlar haberin olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Şubat 2020; 16:6:10 >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Okumak, film-dizi izlemek, konuşmak, gramer çalışmak, boşluk doldurma sorularını çözmek, kelime ezberlemek; ama en önemlisi bazen konfor zonundan çıkıp kendini zorlayacak aktiviteler yapmak (mesela iyi bir kursa gitmek, ve burada hatalarını bir öğretmenin düzeltmesi, yabancılarla konuşmak vb). Bence tüm bunları kombine bir şekilde yapmak gerekiyor öğrenmek için. Öğrenmenin kendisi keyifli ama çok kolay değil.



S
4 yıl
Çavuş

Net Growtopia, inglizcemi C2 seviyesine bu oyun ile taşıdım. 7 yıl önce ortam güzeldi şimdi pek hoşuna gitmeyebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

discord sunucularını kullan



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.