Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
phpmyadmin le ilgili teknik bir soru
N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben bundan bi 5-6 ay önce PHP/PDO ile online grafikleri sadece resimden oluşan lakin mantığı fena olmayan bir oyun yapmıştım.Strateji oyunuydu,dükkan alıyordun dükkandan saatlik para alıyordun asker alıyordun kale basıyordun vs savaş yaparak oyuncuyu yenersen %10 ganimetini çalıyordun vs..
verilerin hepsini PHPMYADMİN de tutuyordum host firmasının verdiği bedava veritabanında.Lakin bu veritabanının limiti var diyelim saatte 10bin mysql sorgusu benimki daha o rakama ulaşmadan 5-10 dakka sonra veritabanı kendini kitliyordu.Çok fazla sorgu yapıldı diye.Belki okadar sorguda yaptırmış olabiliriz kardeşim deli gibi dükkanla asker alıp güç bastığı için.Ben şuan da üniversite sınavına hazırlanıyorum geçen bana dedi abi senin yaptığın oyunu özledim diye açıkcası bende özledim ama bu veritabanı işini nasıl çözebilirim.Mesela aylık 10 liraya

SınırsızSayıda Web Sitesi
SınırsızEposta Hesabı
SınırsızTrafik
2X İşlem Gücü & Hafıza
Ücretsiz Domain
Ücretsiz SSL Sertifikası

böyle bir paket var bunu alsam veritabanında öyle bir hata alır mıyım? yani bu paketi alırsam istediğim kadar oyuncu(max 1000 olur) kayıt olsa istedikleri kadar işlem yapsalar sıkıntı olur mu sizce ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullahcirak61 -- 27 Ocak 2020; 12:32:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.