Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1031
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OnePlus 7T İncelemesi - Performans Telefonu
D
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamun aleyküm arkadaşlar, Cihazın kutu tasarımı ultra dandik Hızlı şarj ve şarj aleti harika Ekran fiyatının çok gerisinde benim adıma bu fiyat için leş Stereo hoparlörler 0 bass vuruyor ultra tiz resmen KAMERA HARİKA ÖN KAMERA MÜKEMMEL EFSANE Yazılım özellikleri fazlasıyla eksik Android 10 dahili olarak arama kaydı sunmayan cihazlarda 3. parti uygulamalara arama ses kaydetmeye izin vermiyor. Android 10 ile temelden geldiği için güvenlik güncellemeleri her ay google play üzerinden geliyor. Ekran süresi 3800mAh için çok düşük 6 saat civarı(oyunsuz orta parlaklıkta video seyrederek mobil veri açık) kutudan kılıf ve ekranda yapıştırılmış jelatinle geliyor. Eksileri Ses kötü, ahize mikrofon ortalama, ekran 600dolar için leş, batarya çabuk bitiyor. Arka kasa tasarımı yakından mükemmel uzaktan kötü gözüktüğüne aldırmayın elinize alınca harika geliyor. Ön tasarım iyi değil. Bildirim ışığı yok. Artıları ÖN KAMERASI HARİKA, Arka kamerası rakiplerine kök söktürür derece de iyi, Android güncellemesi alır. 16s Pro ile kıyaslarsak Ekran, Ses, Tasarım, Ekran süresi, Kamera, ergonomi açısından kat kat daha iyi 7T ise Ön kamerasıyla 16s Pro nun kafasına çiviyi çakar, Android güncellemesi alır Video konusunda şunu es geçmemem gerek 7T nin 1080p FHD videoları çok kötü hiç optimize edilmemiş. 4K videoları gayet başarılı


Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız



S
4 yıl
Yarbay

videoları izlemeidm ama bence yazı işini bir daha düşün sen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Yarbay

Yazi icin tesekkurler ama ustteki yoruma katiliyorum. Daha cok paragraf ve noktalama isareti kullanmalisiniz. Hangi yorumu hangi ozellige yaptiginizi anlamak icin 3 kere okumak gerekiyor cumleyi.



D
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bu yazıları düzenli bir şekilde hazırlıyorum siteden siteye geçerken bozuluyor ve her siteye uygun düzenleyecek vaktim yok. 4-5 ay önceki incelemelerime bakarsanız ne kadar düzgün olduğunu görürsünüz zaten. HİÇ ATMAMAKTANSA, böyle atmayı daha uygun görüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @SPaCeLoRD
B
4 yıl
Binbaşı

ve a.selam
inceleme için teşekkürler. kullandıkça alıştıkça daha çok sevebilirsiniz.
op5 ekran camı kırık olmasına rağmen ikinci cihazım olrak duruyor
araçta uzun seyahatte her işimi görüyor. uzun sürede durur. günlük xperia x kull.
oneplus güncellğini uzun süre yitirmez hatta andr10,sailfish +android dual krbilrim.
özelleştrirlmiş and10 larda ses kaydı bulabilirsiniz. op5 için gördüm arama ekranınd
gözüküyordu. en sevdiğim öz. müziği ekran kaplıyken bile bi parmak hareketiye başlat-durdr vs.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.