Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık İpod Classic 6.Gen 80GB Black A1238
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Y
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
Merhabalar uzun süredir kullanmadığım ipod 6. gen ipod'umu satmak istiyorum. Ürün uzun süredir kullanılmıyor. Koleksiyon amaçlı almıştım. Fakat tablet ihtiyacım doğdu o yüzden satmak istiyorum. Birde müzik atmak biraz zor geliyor o yüzden. Geçenlerde foruma ilan vermiştim almak istiyorum diye fakat birazcık araştırma ile evde ki ipod umu buldum, bir kaç gün kullandıktan sonra hevesim geçti. Ürünü zamanında ikinci el almıştım ve aldığım kişi tamir görmediğini belirtmişti. Herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Kutusu mevcuttur. Hatta stickları bile. Orjinal 30pin şarj kablosu vardır. Yanında yan sanayi şarj adaptörü ve hiç kullanılmamış kılıfınıda hediye edeceğim. Detaylı fotoğraflarını atıyorum. Arka kısmında kılcal cizikler mevcuttur. Ön kısımda sağ alt tarafta bir cizik mevcuttur. Kulaklık yoktur. Fotoğraflarda silmeye çalıştığım için izler çizik gibi çıkmış durumu daha temizdir. Aklıma gelen bunlar. Sormak istediğiniz birşey var ise pm. ile ulaşabilirsiniz.


Fiyat= 650 TL

Takas= iPad 6gen ve üstü - İpod Touch 5. gen üstü - Apple Cep telefonları (6s ve üstü ) Olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.