Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1079
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aracımın sorunu ne olabilir?
G
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2010 modem peugeot 207 var benzinli. Aracın sanki rampada çekişi düştü biraz ama emin değilim doğal hali de çok iyi değildi zaten o konuda emin olamıyorum. En son çalışır haldeyken stop etti ve çalışmadı. Aküsü 1 2 aylık akü onda bi sıkıntı yoktur ki takviye kablosuyla takviye ettik yine çalışmadı. Bunun sorunu ne olabilir çok masraf çıkatır mı sizce başına gelen var mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun, ihtimaller;

Ateşleme bobini tamamen arızalanırsa araç çalışmaz, marşa basarken buji kıvılcım oluşturuyor mu diye kontrol edilebilir.

Krank konum sensörü arızalanmış olabilir (Bilgisayara bağlayınca sensör arızası ortaya çıkar. Sensör bozulduysa araç ateşleme yapamayacağından çalışmaz.)

Benzin pompası arızalanmış olabilir (Anahtarı marş pozisyonuna getirince marş sesi duymadan evvel arka koltuk civarından tiz bir ses geliyor mu dinleyin. Gelmiyorsa pompa motoru veya elektrik hattı arızalı olabilir.)

Triger kayışı kopmuş ve ya sıyırmış olabilir (Bu en kötüsü... koptuysa araç kesinlikle çalışmaz ve sübaplar hasar gördüğü için masraflı olur)



G
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Triger kayışındaymış sıkıntı mucize eseri pistonlarda bi sıkıntı olmamış 500tlye kurtulduk başına böyle bi şey gelen olursa bırakın arabayla gitmeyi marşı bile ellemeyin 3 4binlere kadar çıkabilirmiş hasar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.