Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2011 Polo 1.4 Benzinli-Kazası ve Değişensiz(Satılık)
B
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba,
Araç 2018 yılından beri bende, 68 bin km' de iken almıştım. Şu anda 100 biN km'de. Bakımlarını düzenli olarak yaptırdım. 60 bin bakımlarında benden önceki sahibi trigerini değiştirmiş, sonradan öğrendim, ben de 90 bin de genel bakımlarıyla birlikte triger setini de değiştirdim. Dolayısıyla uzun bir müddet triger setini değiştirmenize gerek bulunmamaktadır.

-Boya, değişen veya hasar kaydı yoktur. Sadece sağ arka çamurluğun alt köşesinde ve sağ ön çamurluğun küçük bir kısmında garaja girip çıkarken sürtmeden oluşan boya kalkması vardır. Fotoğraflarda da görünüyor zaten.

-Aracın hiçbir masrafı yoktur. Uzun yıllar gönül rahatlığıyla binebilirsiniz.

-Zaten Polo almayı düşünüyorsanız, buradaki ve ilgili sitelerdeki ilanların hepsini detaylı olarak incelemişsinizdir. Fiyat olarak kapısı, çamurluğu, kaputu değiştirilmiş veya sök tak dedikleri işlemleri yapılmış olan araçların veyahutta km si yüksek olan araçların fiyatları çok daha uygun yazılmış olabilir. Kıyaslama yapacağınız araçlar hiçbir değişeni, boyası sök-takı olmayan araçlarla olmalıdır.

-Fiyatta cüzi bir miktar pazarlık payı vardır, ancak çok abes tekliflerde bulunmayalım, dediğim gibi daha uygun fiyatlı ilanlar da var, değişen-boya-hata vs. takıntınız yoksa o ilanlara yönelin, hem fiyat olarak uygun hem de birbirimizin vaktini almamış oluruz.

-Numaranızı yazarsanız detaylı fotoğraflar ve video gönderebilirim.

Fiyat: 71.500 Tl





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 6 Eylül 2021; 22:49:41 >

C
4 yıl
Binbaşı

Manuel sıkıntı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ben.Bi sıkıntısını gormedım de neyse :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.