Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
5530
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yataş mı Serabed mi? Yatak tercihinde yardım
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, önceki yatağım eskidiği ve çok da memnun olmadığım için yeni bir yatak almayı düşünüyorum.
Yataş'ın şu linkteki -https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-wedding-premium-pocket-yayli-seri-yatak-cift-kisilik-150x200-cm-p-HBV00000J8I4Y - modelini şubeye gidip denedim, orta-orta sert aralığında yayı var, üzeri cidden çok güzel.

Sonra Hepsiburada üzerinden -https://www.hepsiburada.com/serabed-cloud-full-ortopedik-yayli-ve-pedli-yatak-yumusak-tuseli-ozel-orme-kumas-160-x-200-cm-p-HBV00000NH057 - linkteki modeli gördüm, ama deneme şansım yok. Yataş'ın modeline çok benziyor, yorumlarda da herkes beğenmiş. Ama sıkıntı şu ki, daha önce de başıma geldi, evveliyatında güzel bir yatak kullanmamış veya çekyattan bu yatağa geçmiş olanlar da çok iyi şeklinde yorum yapmış olabilir. Yatağın fiyatı cidden çok uygun, bu yüzden alanların ilk kaliteli yatak deneyimi olabilir diye de düşünmüyor değilim.

Sizlerden ricam, aranızda daha önce düzgün bir yatak kullanıp, sonrasında ikinci linkteki gibi bir yatak kullanıp memnun olan var mı? Bu arada lütfen Yataş vs. kötü şu daha kaliteli yorumlarına kasmayın, bütçeme uygun gidip görüp beğendiğim tek model bu oldu. Var, İdaş'ta da İşbir'de de Yataş'ta da daha güzel modeller var, ama 4-5 binden başlıyor, o kadar vermek istemiyorum yatağa şu an. Bir de bu yatakta (Yataş) ciddi indirim var, 3,8-4 bin lira civarındaydı, 1 senedir falan ara ara takip ediyorum fiyatları, diğerleri aşağı yukarı pek değişmedi.

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 25 Aralık 2019; 22:53:41 >

O
4 yıl
Teğmen

insanına, günlük yaşamında ne yaptığına göre değişir bence. mesela ben çokhareket ederim, biraz sert yatak bana iyi geliyor masaj yaparmış gibi. kimisini de rahatsız eder ama. uyuma pozisyonuna göre de değişir. mesela yüz üstü uyuyorsan sanırım yumuşak yatak daha iyi yoksa belin fazla kasılır. falan işte. git yat hangisini beğendiysen onu seç.

mesela karıylan fazla oynuyorsan yumuşak yatakta sağa sola devrilir durursunuz kanki ha ama öyle seviyorsan..



B
4 yıl
Yarbay

uyuyunca hepsı aynı



S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, aslında sorum yatak seçiminden ziyade biraz daha önceden bu tarz iki markayı kullanıp kıyaslama yapabilen olur mu şeklinde.
Bu arada uyuyunca hepsi aynı değil hocam emin ol, sırt ağrısı illet bir şey.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 yıl
Er

Merhabalar, Serabed’i aldiniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @stubbornpride
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba hocam, emin olamadım, bir de yataş 4-10 yıl garanti verdi, onu aldım artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @peixesloucos
-
4 yıl
Yüzbaşı

Visconun yatakları cidden çok iyi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.