Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1078
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audi A3 konusunda Acil Yorum Lazım
Z
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, iki gün önce aracımı sattım ve şu an tekrar bir araç almak istiyorum. Şöyle bir durum var iki farklı yapıda araç arasında kaldım. Ya 210 bin lira verip sıfır bir kodiaq (bayilerde bulabildiğim opsiyonlanıp vazgeçilmiş nadir bir araba) ya da daha ucuz ikinci bir el araç. Ikinci el araştırırken a3 gözüme çarptı, linki buraya bırakıyorum. Sizce bu linkteki arabada alınabilir mı?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-sedan-s-line-145-hp-762284319/detay
Ana düşüncem şu ya borçsuz bir araba alıp idare etmesini umucam veya sıfır arabaya borçlanıp dara düşüp sıkıntı yaşayacağım.
Iki tane küçük çocuğum var, ailecek kullanabileceğim sorunsuz bir araç arıyorum.
Edit: Malatya'da yaşıyorum o yüzden ya burada veya Elazığ'da bakabilirim araçlara.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 18 Aralık 2019; 8:8:8 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
4 yıl
Teğmen

İmkanınız varsa sıfır araca yönelin hocam A3'lerin temizi zaten oldukça pahalı olur. İlanda koyduğunuz araca 100bin vermezdim ben. 150bin km'yi aşmış dizel vw araç zaten gözümü korkuturdu herşeyden önce. Bunun haricinde araca yazılım atılmış 145hp yapılmış. S-line falan değil. Ambition da değil Ambiante ancak ne cam tavan ne xenon far yok boş bir araç aslında. Malatya-Elazığ araç piyasasını bilemiyorum tabi ki ancak bu fiyatlara 2. el A3 bakacaksanız biraz daha üste çıkıp düşük km 1.0 tfsi sedan alabilirsiniz. Dizel motora benzer performans ve yakıt tüketimi sunar ve aracınız daha yeni daha düşük km ve daha dolu olur.

Donanım farkına örnek olarak şöyle bir araç atayım.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-h-m-otomotiv-den-a3-sedan-1.0-tfsi-756889995/detay
Bu araçta xenon far-ön park sensörü-anahtarsız giriş ve çalıştırma var mesela.

Kısacası sorun yaşama ihtimalinizi azaltmak için ya biraz daha üste çıkmanız ya da daha uygun markalara yönelmenizi tavsiye edebilirim. Sıfır kodiaq ise bambaşka bir konu donanımını bilmiyorum ama imkan varsa düşünün elbette. Şu an temiz 2. el araç fiyatları çok yükseldi zaten, sorunsuz bir araç olsun diyorsanız borçlanmak mantıklı olabilir.

saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Detaylı cevap için teşekkür ederim. Kodiaq elit paket düşünüyorum. Birazdan a3'e bakacağım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @halil_ibrhm
T
4 yıl
Yüzbaşı

Araç s line filan değil iki üç kıytırık kendi bişeyler yaptıkları arabalara hemen s line yazıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.