Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cambly’den Ücretsiz 1 Senelik İngilizce Eğitimi Kazan
A
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha önce bende çekiliş kazanıp hesabını kullanmayacak bir arkadaştan uygun bir ücret karşılığı hesabını satın alarak deneme fırsatım olmuştu. Şahsım adına çok faydasını gördüm ve abonelik bitmesinin ardından normal ücretle 1 yıl daha uzattım . Ülkemizdeki dolar kuru üzerinden hesap yapıldığında fiyatlar gerçekten yüksek geliyor bu çekiliş yoluyla bedava olarak sistemi tanıma ve uzun bir süre pratik yapma imkanınız olacaktır.

https://app.viralsweep.com/rin/60929/834065


Çekiliş Kuralları:

- Çekiliş sonucunda kazanan katılımcıya davet ettiği arkadaşlarından yine çekilişle belirlenecek 1 KİŞİYE kendisi ile birlikte 12 aylık, haftada 3 gün, günde 30 dakikalık abonelik hediye edilecektir.
- Çekiliş kazananına ödül, mevcut aboneliğinin bitiş tarihinde başlayacak şekilde tanımlanacaktır.
- Çekiliş 11 Aralık 2019 saat 23.45'te sona erecektir. Bu tarihten sonra çekilişe katılım hiçbir şekilde mümkün olmayacaktır.
- Çekilişe arkadaşlarını davet eden kişi Cambly abonesi olmalıdır.
- Kazanan Cambly abonesi, mevcut aboneliğini iptal ettirdiği takdirde çekilişle kazandığı abonelik hakkını kaybedecektir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.