Marketlerde 250-300gr paketlerde kesilmiş et döner satılıyor, hemen her markayı denedim Erşan, Namet, Aytaç, Migros fason, Carrefour fason, vs vs En kötü kıymadan yapılmış, et bile değil, tatsız rezil şeyler. Ve hiçbiri de satılmıyor zaten, yani amaç nedir hala ısrarla bunlar yapılıp raflara diziliyor? Doğru düzgün et kullan, 12tl yerine 20-25tl fiyat koy, verdiğimiz paraya değsin. Satılmayan leş 30tl lik kıymaları mı böyle eritmeye çalışıyorlar nedir...
Ben namet alıyorum ve kesinlikle lezzetli buluyorum,geçen iyi bir dönerciye gittim o dönerin tadını evde yaptığımda bulamadım.Ağız tadı ile alakalı bir durum herhalde.
geçen markette dondurulmuş hazır mantı gördüm. fırınlanmış, görüntüsü güzel gibi. alıp besin değerlerine baktım, protein oranı %14 yazıyodu sanırım. şaşırdım tabi, normalde bu protein kıymadan gelecekse içinde bol miktarda kıyma kullanılmış demektir.
sonra içindekiler bölümüne baktım. kıyma %6 yazmışlar. %6 kıymadan gelecek protein 100 gramda 1 gramdır. peki nasıl oluyo da 14gr protein olabiliyor? içindekileri okumaya devam edince şu yazıyo: soya proteini.
En kötü kıymadan yapılmış, et bile değil, tatsız rezil şeyler. Ve hiçbiri de satılmıyor zaten, yani amaç nedir hala ısrarla bunlar yapılıp raflara diziliyor? Doğru düzgün et kullan, 12tl yerine 20-25tl fiyat koy, verdiğimiz paraya değsin.
Satılmayan leş 30tl lik kıymaları mı böyle eritmeye çalışıyorlar nedir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >