Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
909
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Street Fighter V: Champion Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dövüş oyunlarının efsanelerinden olan Street Fighter'ın yeni bir sürümü geliyor. "Street Fighter V: Champion Edition" olarak isimlendirilen bu sürüm, 14 Şubat 2020 itibarıyla oyunseverlerin beğenisine sunulacak

Uzun yıllardır hayatımızın içerisinde olan Street Fighter serisinin yeni bir sürümü, PlayStation 4 için hazırlandı ve her an ön siparişe açılabilir. Japon teknoloji devi Sony tarafından yapılan açıklamalara göre "Street Fighter V: Champion Edition" olarak isimlendirilen bu oyun; 40 karakter, 34 sahne ve 200'den fazla kostümle oyunseverlerin hizmetine sunulacak.
https://www.youtube.com/watch?v=Uzcit1QuDHc&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 18 Kasım 2019; 14:7:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
4 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar selamlar.Ben İlk çıktığında PSN den SF5 almıştım.Dün tekrar kurdum.Baktım CHAMPION EDITION olmuş..Sanırım bir güncelleme ile yüklendi ben ektra bişey satın almadım çünkü.Baya bir karakter var ama hepsi kapalı. Bu karakterleri satın mı almalı ? Yoksa oynayarak açılmalı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.