Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MAX olmayan anakart alsam ?
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tomahawk anakart alacağım ama max olanı ile arasında 120 lira fark var,3000 serisi kullanmak için yapılması gereken işlemler zor mu



N
4 yıl
Yarbay

K
4 yıl
Yüzbaşı

1 yıldan beri düz tomahawk kullanıyorum. Her bios çıktığında da güncelledim. Yeni çıkan biosu bir usbye koyup, bios içindeki bios yükleme ekranına gidiyorsunuz. Orada bios yükle dediğinizde bilgisayar yeniden başlıyor ve usbdeki biosu seçip yüklüyorsun. Yalnız düz tomahawkın ram desteği 3466MHz'e kadar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kan Turalı -- 15 Kasım 2019; 0:56:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkür ederim



J
4 yıl
Yarbay

Şu Max olan anakartlarin özelliği ne arkadaşlar biri açıklayabilirmi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Yarbay

MAX anakartlar daha yuksek hafiza ile geliyor ve kutudan cikar cikmaz Ryzen 3000 serisi takilip kullanilabiliyor. Ryzen 3000 Ready olmayan anakartlarda bios flashback ozelligi bulunuyorsa flashback ile, bulunmuyorsa eski nesil Ryzen islemci taktiktan sonra BIOS update ile guncellemeniz gerekiyor. Alip teknik servise gonderip guncelletebilir veya aldiginiz yerden guncellenmesini isteyebilirsiniz. Sinerji, Itopya, Inventus vs guncelleyerek gonderebilir.

@kaanwetrust > MAX olmayan anakartin Bios Flashback ozelligi olup olmadigina bakman lazim, flashbacksiz bir anakart alirsan uyumlu islemci takmadan update yapamazsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaanwetrust , @JaReD22
J
4 yıl
Yarbay

Teşekkür ederim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CCaaNN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.