Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablolu kulaklık tamiri konusunda yardım?!
A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar sony mdr-zx110 model kulaklığın kablosu iç taraftan koptu (kulaklığın genel sorunlarından biriymiş). Ben bunun kablosunu değiştirmek istiyorum ama nasıl bir kablo almam gerektiği konusunda en ufak bilgim yok. yardımcı olursanız çok sevinirim. Kabloyu kulaklıktan söküp sağ ve sol tarafının resimlerini çektim. Sol taraf yeşil-bakır , sağ taraf kırmızı-bakır renklerinde 4 ayrı kablo var. Yapımı basit görünüyor 4 tane lehim ama ne alacağım konusunda hiçbir bilgi bulamadım.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



D
4 yıl
Yarbay

Ya ucuz bir kulaklık alıp onun kablosunu kullanacaksınız yada AliExpress'ten hazır kulaklık kablosu alacaksınız. Trde satıldığını sanmam



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yüzbaşı

kablo boyu çok kısa kalmadıysa yine aynı kabloyu kullanmanızı öneririm.



A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkürler, maalesef kablo boyu epey kısa kaldı. Sony teknik servis kablo temini yapamıyormuş. İnternetten 2. el buna uygun bir kulaklık bulup aldım. Onun kablosunu kullanacağım. Umarım becerebilirim.



G
4 yıl
Yarbay

Siz hic ugrasmayin tv tamircilerine goturun onlar lehimler :) ben bi parca bozuldumu direk yedegini alip gidiyorum bi kere kendim lehimleyim dedim lehim yataginin azina sicmisim oyle dedi adam :) yeni yol cekmis felan ayni hataya dusmeyin gecen g402 maus cift tiklama yapiodu g300s buldum bozuk onun tusuyla lehimlettim ayni ilk gunki gibi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.