Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
130k ihtiyaç kredisi nereden alınır
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kredi bulamıyorum ya çıldıracam :)

1829 kkd puanım var 100 bin üstü 130k falan ihtiyaç kredisi arıyorum. bankalar puanım çok iyi olmasına rağmen ya o meblağda kredi veremeyiz diyor ya da yüksek faiz oranı çıkartıyor.

Özellikle işbankası maaş müşterisiyim kredi puanına göre 1.09'a kadar kredi veririz diyorlar bana 1.40'dan çıkıyor. yüksek miktarlı ihtiyaç kredisi için hangi bankayı önerirsiniz.

Az önce gördüm vakıfbank faiz düşürüp 1.25'den 125k veriyormuş maaş müşterisi olsak 1.17ye düşüyor bu oranlardan veren başka banka bulamaz mıyız acaba

Mesai bitmeden ING bank'a uğrayabildim oda 1.19'a kadar verebileceklerini söyledi evrakları götürüp başvuru yaptım ama pazartesi belli olacak ne oran verdikleri yada krediye onay verip vermedikleri ama ING'de de şu sıkıntı 3 bin lira civarı hayat sigortası yapıyorlarmış zorunlu ING'den bu hayat sigortasını iptal ettirebilen var mı sanırım bu iptal işleri bankadan bankaya farklılık gösteriyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.