Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1619
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Era1.5 Crdi Hidrolik Direksiyon Arızası
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Direksiyon birden ağırlaştı ve sağa sola çevirirken bariz zorlama sesi vardı.Kaputu açıp baktım direksiyon hidroliği eksilmişti.Tamamladım sorun çözüldü 15-20 km yaptım fakat tekrar kontrol ettim ve aracın altına eğildim yağ damlaması olduğunu gördüm.Hidrolik seviyesi gene azalmıştı.Direksiyon kutusu pazartesi revizyona gidecek.Daha önce araç damlamanın olduğu sol taraftaki tekerlekten darbe almış;rot başı ve z rotu değişmişti.Ama o zamandan şimdiye kadar böyle bir sorun olmamıştı.Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?



K
4 yıl
Teğmen

Hyundai accent era 1.4 team 2009 model aracımdada benzer bir sorun oldu. Hidrolik direksiyon hortumu yağ sızdırıyordu. Direksiyonu çevirdiğim zaman vınlama sesi geliyordu. Hidrolik yağı azalmış pompa yağsız kalınca ses yapıyormuş. Yağı tamamladım sonrasında da hortumu değiştirdim. Ses kesildi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.