Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektro Gitarımın Amfisi Çalışmıyor
_
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Marshall MG15R amfim var.Dün kargodan geldi.Ama fişe taktığımda çalışmıyor.Işığı bile yanmıyor.2.el aldım daha önceden kullandım yani sorunsuz çalışıyordu ama dün geldiğinden beri çıt yok.Her prizi fişi yeri denedim ama tık yok.

Not:Garantisi yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Binbaşı

İyimser tahmin, kutuyu açmadan erişebileceğiniz bir yerde sigorta yuvası varsa cihazı fişten çektikden sonra sağlamlığını kontrol ediniz.

Kötümser tahmin, kargo firmaları taşıdıkları malzemelere basket topu muamelesi yaptıkları için atma,düşürme gibi nedenlerle cihaz içerisindeki devre veya parçalarda hasar oluşmasına veya bağlantı kablolarının yerinden çıkmasına neden olmuş olabilirler.

Cihazın içini açabilecekseniz, fişi çektikden sonra cihaz içerisini kontrol ediniz, yerinden çıkan soket kablo gibi noktaları kontrol ediniz. İşin içinden çıkamazsanız cihazın içinin farklı açılardan çekilmiş birkaç resmini forma yükleyin, resimler üzerinden daha isabetli tavsiyeler alabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam yarın bi elektronikçiye getiricem.Kutuyu açarsam elimde kalabilir.

Araba ses sistemleri yapan yerler halleder herhalde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rafet32
R
4 yıl
Binbaşı

Ses sistemleri ve biraz elektronikden anlayan birisi sanırım probleminizi çözecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @_BigbyWolf_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.